nlc.hu
Szabadidő

A 90-es évek zenéi

Újra összeállnak a kilencvenes évek sztárjai

A múltidéző show nemsokára útnak indul az országban.

Őrületes oldschool hullámban létezünk manapság, nem csoda, hogy a kilencvenes évek egykori sztárjai is nosztalgiázni szeretnének. Így jött az ötlet, hogy új életet leheljenek minden idők egyik legszínpompásabb, legvagányabb korszakába. A csapat tagjai egytől-egyig olyan jól ismert zenészek, akik a kilencvenes években nagyot mentek: Miss Bee a Bestiákból, az FLM Hoffer Danija, Ricky a Picasso Branch színeiben, valamint mindenki kedvenc Happy Gang trackjeinek szerzője, Vitamin sem maradhat ki a buliból.

No Playback 2024

No Playback 2024

A cél egyértelmű: újranyitni a kilencvenes évek univerzumát. A legszínesebb kor, vagyis az ezredforduló előtti éra, ahogy a show neve is mutatja, teljes mértékben élőzenés verzióban tér vissza, szuper táncosokkal kiegészülve. A flashback így nem digitális remixek, hanem valódi dalok, duettek és szólók által üt be: az említett sztárok egykori legnagyobb slágerei elevenednek meg, de a kor további hazai és külföldi favoritjai is dobogós helyet kapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top