nlc.hu
Sztárok

A Bestiák Honey-ja akkor és most

„Boldog vagyok a show-biznisz világa nélkül” – így él ma a Bestiák sztárja, Honey

Kiderült, mit csinál most Papp Henriette.

A kilencvenes években nagy sikereket ért el a Bestiák nevű lánytrió Bedhyvel (Moór Bernadett), Honey-val (Papp Henriette) és Beevel (Somorjai Ilona). Bedhyről és Beeről olykor lehet hallani, ám Honey teljesen eltűnt a közönség szeme elől. A Blikk azonban kiderítette: civil foglalkozást választott, több mint egy évtizede Németországban kezdett új életet, ahol második férje mellett megtalálta boldogságot és közel ötvenévesen anya lett.

Honey, Bedhy (Moór Bernadett), Miss Bee (Somorjai Ilona) - (Bestiák)

Balról jobbra: Honey (Papp Henriette), Bedhy (Moór Bernadett) és Miss Bee (Somorjai Ilona), azaz a Bestiák – Fotó: Fotócentrál / x Archívum Meglepetés

A Bestiák feloszlása után gyerekeknek nyitott tánciskolát, időközben pedig kozmetikusként is szép karriert ért el. Akkori házassága tönkrement, de több mint tíz éve megismerte jelenlegi férjét, akivel közös fiuk, Matthias egy éve született meg. „Megérte várni a férjemre, mert vele igazi házasságban élek. (…) Hosszú éveken át küzdöttünk azért, hogy gyermekünk lehessen. (…) Most, közel ötvenévesen boldog és kiegyensúlyozott vagyok, és semmi pénzért nem adnám fel a jelenlegi életemet” – nyilatkozta a bulvárlapnak Papp Henriette.

Elmondása szerint nem bánta meg, hogy visszavonult. „Boldog vagyok a show-biznisz világa nélkül. Az anyaságban kiteljesedtem, és azt is várom, hogy visszatérhessek a kozmetikusi szakmámba” – árulta el.

A Bestiák 2002-es feloszlása után amúgy a menedzserük, Kozso beperelte a lányokat az elmaradt haszon miatt, ám Henriette szerint éppen Kozso tartozott nekik. Az egykori énekesnő azóta már megbékélt a történtekkel: „Ma már nem haragszom rá, mert az általa teremtett helyzet megtapasztalása is kellett ahhoz, hogy ma boldog, kiegyensúlyozott életem legyen.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top