nlc.hu
Sztárok

A Bestiák lányegyüttes tagjai most

„Sokan azt gondolják, a lányegyüttesek nem tudnak énekelni” – Így élnek most az egykori Bestiák tagjai

Bee és Bedhy, az egykori Bestiák együttes két tagja mesélt a karrierjükről, és hogy mit tekintenek igazi sikernek az életükben.
A Bestiák két tagja a Palikék Világa by Manna című műsorban

A Kozso által létrehozott Bestiák a ’90-es évek egyik meghatározó hazai lányegyüttese volt. A csapat két tagja, Somorjai Ilona, vagyis Bee és Moór Bernadett, azaz Bedhy most a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorának vendégei voltak.

A két énekesnő legjobb barátnők is egyben, a csapat harmadik tagja, Honey, azaz Papp Henriett Németországban él körülbelül két éve. „Történtek vele nagyon pozitív dolgok, de nem engedte meg, hogy erről nyilatkozzunk. Azt tudjuk, hogy nagyon-nagyon jól van, istenien érzi magát kint a férjével” – mondta szűkszavúan Bee, aki szinte semmit sem öregedett az utóbbi években. 

A két jelenleg is aktív énekesnő beszélt arról is, hogy bár a nagyközönség úgy gondolja, hogy a Bestiák volt a zenei karrierjük csúcsa, ők nem feltétlenül így gondolják. „Szakmailag érezzük magunkat már annyira mélynek, hogy nehéz belénk kötni. Ének szempontjából rendben vagyunk. (…) Van bennünk már annyi kilométer, hogy nehéz minket zavarba hozni” – válaszolta Bee arra a kérdésre, hogy mi volt élete csúcspontja.

Bee elmondta, hogy a Bestiák után mindketten hosszú utat jártak be énekesnőként, amit sokan nem tudnak róluk.

Mi erre vagyunk a legbüszkébbek. Nem arra, amit mások csúcsnak gondolnak az életünkben. Az tényleg áldás, de amiatt, hogy sokan azt gondolják, mi nem tudunk semmit, az átok. Sokan azt gondolják, a lányegyüttesek nem tudnak énekelni.

Bedhy a két fia megszületését, a családját emelte ki az életéből, szakmailag pedig a Melody Makert, ami zeneileg már most is egy olyan projekt, amelyre büszke lehet, de még ennél is nagyobbat álmodtak. A show-koncert zenekarban Bedhy mellett Bebe, a Back II Black, valamint Julian, a ShyGys egykori tagjai éneklik az ismert magyar és külföldi dalokat.

(Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa by Manna)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top