Sztárok

Zokogva búcsúzott az X-Faktortól az ismert énekesnő

Sírva vette tudomásul a Bestiák egykori énekese, hogy számára vége az X-Faktornak.

Már nem bizonyíthat a mentorok házában Somorjai Ilona, a Bestiák egykori énekese – írja a Blikk. „Természetesen erre a lehetőségre is fel voltam készülve, ha egyáltalán fel lehet erre igazán készülni… Ezek az igazi próbatételek, és bármennyire is fáj olykor, ezek a döntések tudnak mélyíteni és előrevinni az életben” – mesélte az énekesnő, aki úgy érzi, hogy nem tudott elég felszabadult és laza lenni, mint amilyen az életben. Somorjai Ilona úgy gondolja, hogy annyi eredménye volt  jelentkezésének, hogy az emberek megtudták, még mindig énekel, és azt tervezi, ezt a munkát folytatja tovább. „Továbbra is a saját utamat járom: énekesnő vagyok. Sokat dolgoztam külföldön, hajókon is énekeltem, de most már itthon szeretném erősíteni a szakmai jelenlétemet. Az élet megy tovább. Örülök, hogy jelentkeztem, mert rengeteg dolgot megtudtam magamról” – mondta az énekesnő.

Kiesett az X-Faktorból a Bestiák egykori énekese

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top