nlc.hu
Szabadidő

Tápai Szabina az eljegyzéséről beszélt

Tápai Szabina elárulta, hogy eljegyezték-e

A háromgyermekes édesanya kezét megkérhette titokzatos szerelme – írták az interneten, a hírre a sportoló most reagált.

Tápai Szabinával a Bors egy egészségklinika megnyitóján találkozott, ahol kiszúrtak a kezén egy gyönyörű ékszert. A gyűrű láttán sokan azt gondolták, hogy titokzatos lovagja eljegyezhette az egykori kézilabdázót. A story.hu megkereste az ügyben az édesanyát, aki a laptól hallott először a hírről, emellett elárulta, hogy a gyűrűt saját maga vásárolta tavaly október 27-én, a névnapján, tehát nem jegyezték el.

Tápai Szabina

Tápai Szabina (Fotó: Trenka Attila)

Nem mondott le az újabb esküvőről

2023-ban derült égből villámcsapásként jött a hír, miszerint tíz év házasság után válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor. Bár ez a kapcsolat válással végződött, az újabb nagy szerelemre nem mondott nemet. 

„Régen mindig azt mondtam, ha valaha elválok, többé nem házasodom meg. De közben szeretem a kis álomvilágomat. Nekem pár éve még nagy vágyam volt egy tengerparti esküvő is. De most nincs ilyen a fejemben. Gyereket pedig én sem akarok már. Ugyanakkor én Gabival ellentétben nyitottnak érzem magam egy új szerelemre” – nyilatkozta még tavaly karácsony előtt Szabina. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top