nlc.hu
Szabadidő

Így él Michael Jackson lánya Paris

Kicsit sem hasonlít apjára Michael Jackson lánya, Paris – friss képek

A néhai zenészlegenda gyerekei közül már mindegyik nagykorú.

2024 áprilisában ünnepli 26. születésnapját Michael Jackson egyetlen lánya, Paris. A francia fővárosról elnevezett hölgy már évek óta a divatszakmában dolgozik, de énekesként és színésznőként is kipróbálta már magát. Néhány hete írtuk meg, hogy Paris januárban egy amerikai lemezkiadó, a Republic Records partiján járt, akikkel például Taylor Swift is dolgozik.

Paris Jackson

Idén lesz 26 éves (Fotó: Profimedia)

A korábban egy topmodellel is randizgató lány jelenleg szingli, bár a magánéletéről eddig sem sűrűn beszélt a nagyközönségnek. 

Paris február 13-án egy látványos fekete testhezálló miniben, bundában és fekete harisnyában ment egy privát partira a nyugat-hollywoodi San Vicente Bungalowsban. Szettjét egy ezüst fülbevalóval dobta fel.

A 2009-ben elhunyt zenészlegendának már mind a három gyermeke felnőtt. A legidősebb Michael Joseph Jackson, Jr. (Prince Jackson) már 27 éves, a korábban említett Paris 26 lesz idén, a legfiatalabb Prince Michael Jackson II (Bigi Jackson) pedig 21 éves.
 

Paris Jackson

Nem volt túlöltözve (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top