nlc.hu
Sztárok

Michael Jackson lánya, Paris Jackson így néz ki most

Így él manapság Michael Jackson lánya, Paris Jackson

A borús évek után úgy tűnik, hogy a fiatal híresség talpra állt.

A 25 éves lány az a Jackson-gyerek, akiről a legtöbbet lehetett hallani édesapja halála óta. Paris Jackson pár éve öngyilkossági kísérletei miatt került be a hírekbe, ám szerencsére ezek sikertelennek bizonyultak. Korábban tagadta, hogy valóban öngyilkosságot kísérelt volna meg. Ő viselte a legnehezebben az énekes elvesztését, depressziójáról nem egyszer beszélt a nyilvánosságnak. Korábbi interjújában Paris bevallotta, hogy a depressziójának egy része abból ered, hogy sosem tudott beilleszkedni gyerekként a korosztályába. Jelenleg modellként, színészként és zenészként bontogatja a szárnyait, manapság inkább a tehetségével kerül a magazinok címlapjára. 

Paris Jackson

Paris Jackson 2024-ben. (Fotó: Neilson Barnard/Getty Images for The Recording Academy)

Paris a közösségi oldalán sokat posztol, a bejegyzések többsége pedig az utazásairól, vagy a fellépéseiről szól. Az év elején Utah államban kirándult, állítása szerint itt töltekezett a 2024-es évre. A napokban pedig egy amerikai lemezkiadó, az Republic Records partiján járt, akikkel például Taylor Swift is dolgozik. A korábban egy topmodellel is randizgató lány jelenleg szingli, bár a magánéletéről eddig sem sűrűn beszélt a nagyközönségnek. 

Feltűnt a Grammy-gála vörös szőnyegén

Paris testén több mint 80 tetoválás volt, amikor vasárnap a 2024-es zenei díjátadón megjelent a fotósok előtt. Ám nem a bevonulásnál, hiszen akkor még egy 2024-es Celine estélyiben volt látható, a tetoválásokat pedig sminkkel rejtették el. Majd jött a díjátadó utáni parti, ahol “felfedte” a mintákat. A mellkasán a csakra-szimbólumoktól Tolsztoj-idézetig minden feltűnt, sőt négy nagyobb Led Zeppelin által ihletett rajz is díszítette a karját. Paris egyébként korábban magának is készített pár tetoválást: 2020-ban a koronavírus-járvány miatti zárlat idején otthon varrt fel néhány grafikát a lábára.

Íme pár kép az említett szettekről (csak a tetoválások egy része látható):

Paris Jackson
Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top