nlc.hu
Szabadidő

Ősszel jön a S.E.R.E.G., az Angyalbőrben modern változata

Ősszel jön az Angyalbőrben modern változata a TV2-re

A honvédséget népszerűsíti majd a csatorna új heti sorozata, a S.E.R.E.G.
A S.E.R.E.G. című sorozat forgatása

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója volt a SorozatWiki podcastjének vendége, ahol több bejelentést is tett a csatorna várható műsorairól.

Kiderült, hogy két nagy költségvetésű, államilag támogatott széria, a Hunyadi-sorozat és a Magyar Honvédség együttműködésével készülő S.E.R.E.G. című produkció is 2024 utolsó negyedévében debütálhat a csatornán.

A Hunyadi János életét feldolgozó sorozat A holló felemelkedése címen készül magyar–német koprodukcióban, amelyet több mint 15 milliárd forint értékben támogatott a magyar állam. A magyar Trónok harcaként emlegetett széria jelenleg az utómunka fázisában van.

865 millió forintos állami támogatást kapott a S.E.R.E.G. című heti sorozat, amely a honvédséget népszerűsíti, és a Magyar Honvédelmi Minisztérium együttműködésével készül. Az „új Angyalbőrben” forgatása még jelenleg is tart, a gyártó Megafilm szerint ősszel mutathatják be.

Ősszel három nagyszabású showműsor is indul a TV2-n: a korábban bejelentett Megasztár mellett lesz Dancing with the Stars és Sztárban sztár All Star is – utóbbiban az eddigi három évadának legjobbjai térnek vissza.

A csatornára húsz év után visszatér a Kísértés című társkereső reality is ősszel, tavasszal pedig négy új házigazdával – Szente Vajk és T.Danny, valamint Marics Péter és Pető Brúnó vezetésével – jön a Zsákbamacska.

(Kiemelt kép: honvedelem.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top