nlc.hu
Szabadidő

Rácz-Gyuricza Dóra a feltöltődésről

Rácz-Gyuricza Dóra: „Kell, hogy heti pár alkalommal egy rövid időre kiszakadjak otthonról”

Van, amikor úgy érzi, bárkit megtudna verni.

Rácz-Gyuricza Dóra 2022 áprilisában adott életet Rácz Jenővel közös gyermekének, Kamillának.  Az influenszer azóta rengeteg bepillantást enged a család mindennapjaiba. A séf és Dóri közösségi oldalain mindenki nyomon tudja követni lányuk növekedését, fejlődését. Dóri nem csak lányáról mesél, de az anyaságról és az érzéseiről is gyakran beszél.

Rácz-Gyuricza Dóri

Fotó: Instagram

Sokan irigykedve nézik, mennyi lendület van az anyukában, aki a gyermeknevelés, háztartásvezetés mellett arra is időt szakít, hogy pár lopott órát a konditeremben töltsön. A Best magazinnak elárulta, nem csak a fogyás miatt jár edzeni. 

Nyilván jó lenne elkerülni, hogy felkússzanak rám a pluszkilók… Nagyon szeretek enni, ebből a szempontból hedonista vagyok. Így inkább eszem, és aztán edzem, mint hogy sanyargassam magam csak azért, hogy ne kelljen megmozdulnom. Bevallom, sport nélkül egy idegzsába lennék. Gyakran megyek le úgy a terembe, hogy azt érzem, megtudnék csapni valakit, aztán úgy jövök el, mint egy kis Buddha. A stresszt egyszerűen otthagyom a futópadon. Tehát én tényleg a mentális higiéném érdekében hajtom ki magamból a szuszt is. És kell is, hogy heti pár alkalommal egy rövid időre kiszakadjak otthonról.

Mint mondja, amikor ő edzeni van, a séf vagy édesanyja vigyáznak Kamillára, de ha erre nincs lehetőség, akkor is megoldja. „Otthon is szoktam edzeni, olyankor még a kislányom is beáll, de hát az persze nem ugyanaz. Édesem, próbálja velem csinálni a gyakorlatokat. Ha hasazom, akkor még a lábam közé is beül, és minden felülésnél ad egy pacsit. De az, hogy anya súlyzókat emelget, meg ’bohóckodik’ a földön, nagyjából tíz percig köti le. Erről jut eszembe, mennyire érdekes az, hogy bár áprilisban már kétéves lesz, a legtöbben még mindig arra kíváncsiak, hogyan sikerült visszanyernem a szülés után az alakomat… És erre mindig az az őszinte válaszom, hogy rengeteg küzdelem árán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top