nlc.hu
Szabadidő

Tiszta édesanyja Erdélyi Mónika kislánya, Molli

Tiszta édesanyja: Lassan érett nővé cseperedik Erdélyi Mónika kislánya, Molli

Erdélyi Mónika lánya megszólalásig hasonlít édesanyjára és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint azok a fotók, amiket Máltán készítettek!

Erdélyi Mónika két lány édesanyja: idősebbik lánya, a ma már felnőtt Viktória kiskorában sem szeretett szerepelni, és ma is civil életet él, távol tartva magát a reflektorfénytől. Fiatalabbik gyermeke, Olívia Johanna, azaz becenevén Molli azonban baba korától kezdve rendszeresen együtt szerepel Mónikával. 

Erdélyi Mónika (Fotó: Schumy Csaba )

Erdélyi Mónika (Fotó: Schumy Csaba )

Varázslatos utazáson vettek részt

Legutóbb Mónika lányával éppen Máltán járt, ahol a posztja szerint rengeteg élményben vettek részt. 

„Nem túloztam, hogy aki Gozo-ra látogat, az csodát fog látni. Ezen az aprócska szigeten Máltától északra egyszerűen minden van: csodálatos tájak, történelmi emlékek, gasztronómiai különlegességek és nem utolsósorban nagyon kedves, mosolygós, nyitott emberek. Bármikor visszamennék és mindenkinek azt ajánlom, hogy ha egyszer módja nyílik rá, ne hagyja ki ezt a gyönyörű helyet.” – olvasható a bejegyzésében.

„Budapesttől mindössze 2 órányira, megfizethető repülőjegy- és szállásárakkal vár ez a fantasztikus nyaraló és pihenő helyszín. A legújabb videónkban részletesen bemutatjuk a sziget látnivalóit, ha gondoljátok pillantsatok bele, hogy ihletet kapjatok. A videó linkje a bioban és a sztoriban.” – tette hozzá, azonban nem tudunk amellett elmenni, hogy ne állapítsuk meg, hogy a 16 éves lány mennyire hasonlít édesanyjára. Ide kattintva azt is megnézheted, hogy Molli hogyan cseperedett fel a szemünk előtt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top