nlc.hu
Szabadidő

A renitens: Gáspár Kata hetvenszer pofozta fel kollégáját

A renitens: Gáspár Kata hetvenszer pofozta fel kollégáját

A renitens stábja nemrég a Fókusznak adott interjút, ahol kulisszatitkokat is elárultak.

A renitens stábja riportot adott a Fókusznak, ahol szóba került a sorozat pofozkodós jelenete is: a főszereplőt alakító Gáspár Kata hatszor üti arcon a Czirják Imrét játszó Lengyel Benjámint. A beszélgetésből kiderült, hogy bár a nézők csak hat pofont láttak, mivel különböző szögekből is rögzítésre kerültek a jelenetek, a színésznőnek valójában legalább 70 csattanóst kellett kiosztania egymás után.

Gáspár Kata attól tartott, hogy fájdalmat okoz Lengyelnek, utóbbi viszont az interjújában elmondta, el lehetett viselni kolléganője ütéseit.

Gáspár Kata pofonjai

(Fotó: Birton Szabolcs/Fotocentral)

A színésznő korábban a nlc.hu-nak is adott interjút, ahol többek között szakmájáról is beszélt:

“Ez a szakma arról szól, hogy emberek embereket ábrázoljanak, a szívükből, a lelkükből és az agyukból előállítsanak valamit, amit aztán szeretnek a nézők. Szerintem ebből nem lehet kihagyni az embert. Az alakításnak egy másik nyelven is szüksége van arra az energiára, érzékenységre és tehetségre, amit csak egy szinkronrendező és egy másik színész adhat hozzá. Nem szeretném látni, hogy a színészetből kiöljük a lelket, a gondolkodást és a humort” – mondta Gáspár Kata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top