nlc.hu
Szabadidő

Házasság első látásra: Petra csúnyán beszólt Andrisnak

Házasság első látásra: Petra csúnyán beszólt Andrisnak

Petra nem kímélte férjét, keményen beszólt Andrisnak.

A Házasság első látásra című műsorban Petra konditerembe vitte férjét, Andrist. A személyi edzőként dolgozó Petra lábnapot tartott újdonsült férjének, akit ez megviselt: még az edzés felénél sem jártak, amikor fülzúgásról panaszkodott, majd azt mondta, kicsit hányingere is van.

“Hát úgy néz ki, az én lányvendégeim keményebbek, mint a férjem. Andris lételeme a panaszkodás. Én ilyen férfivel még nem találkoztam, de az üres hisztériának nem ülök fel, mert nyilván akkor elveszíteném ezt a kis terrorista hozzáállásomat. Andris puhány, ennyi” – mondta Petra, akinek férje nem túl népszerű a nő baráti körében.

Andris és Petra. Petra beszólt Andrisnak

(Fotó: Tv2/Sajtószoba)

Az egyik adásban Petra egyik barátja, Dani összeszólalkozott Andrissal, amikor a férj Daninak szegezte a kérdés, hol volt akkor, amikor Petrának támogatásra lett volna szüksége a múltjában. Dani ettől teljesen elpattant.

“Te azt se tudod, kivel beszélgetsz. Te tudod, kivel beszélsz? Te fel akarsz hergelni? Azt ne akard, mert szájba verlek, esküszöm. Itt a helyszínen, egy pillanat alatt szájba váglak” – mondta Dani Petra férjének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top