nlc.hu
Szabadidő

Andrist veréssel fenyegették

„Szájba verlek” – Petra barátjának kinyílt a bicska a zsebében A házasság első látásra Andrisától

Petra barátja teljesen kikelt magából, amikor Andris nem hagyta, hogy fenyegesse.

A Házasság első látásra című műsor legutóbbi epizódjában pattanásig feszültek az idegek. A férjek és feleségeknek elkellett dönteniük, akarják-e folytatni párjukkal az ismerkedést. A döntések meglepő eredményeket hoztak. A szabály szerint, ha egyik fél úgy dönt, akarja folytatni, nem számít, ha a másik nem. Andris és Petra ekkor sem voltak egy hullámhosszon, ahogy korábban sem. 

Házasság első látásra, Andris

Házasság első látásra, Andris

Andris néha könyörtelenül bánt a feleségével, akit nemcsak csúnya szavakkal illetett, de látványosan alázta meg azzal, hogy más lányokkal is kikezdett. Innentől kezdve nem volt meglepő, hogy Petra kiszállt volna ebből a kapcsolatból. Az viszont meglepő volt, hogy Andris nem. 

Mivel ezáltal folytatniuk kell az ismerkedést, most jött el az a pont, amikor a párok bemutatkoztak egymás családjának és barátainak. Andris finoman szólva nem kapott szívélyes fogadtatást. Először arról faggatták, hogyan teltek az elmúlt hetek. Ezt követően Petra mesélt a nehezebb időszakokról, miközben Andris többször is beszólt, hogy szerinte nincs kommunikáció közte és a barátai között. Dani kerek perec kimondta, nem látja Petrán, hogy boldog lenne, inkább az őrlődést. Az sem tetszett a barátoknak, amikor Andris közölte, semmi közük az dolgaikhoz, ugyanis ebben a kapcsolatban csak ők ketten vannak. 

Petra a barátom, ahhoz van közöm, amihez a Petra úgy gondolja, hogy közöm van. Nem te fogod eldönteni. Remélem, ez világos” – kezdte Dani, amire Andris továbbra is azt fújta, ez a kapcsolat csak kettejükről szól. Majd azzal húzta ki még jobban a gyufát, amikor Daninak szegezte a kérdés, hol volt akkor, amikor Petrának támogatásra lett volna szüksége a múltjában. Dani ettől teljesen elpattant.

Te azt se tudod, kivel beszélgetsz. Te tudod, kivel beszélsz? Te fel akarsz hergelni? Azt ne akard, mert szájba verlek, esküszöm. Itt a helyszínen, egy pillanat alatt szájba váglak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top