nlc.hu
Szabadidő

Cicaharc Andrisért

Házasság első látásra: cicaharc alakult ki Andrisért

Több lány is versenybe szállt.

A Házasság első látásra Andrisának és Petrájának a kapcsolata az első pillanattól nehézségekbe ütközik. Andris egy percig nem titkolta, nem az esete Petra. Bár mindent megtett, hogy ez változzon, nem sikerült, aminek következtében több alkalommal is beszólt Petrának.

Andris és Petra

Andris és Petra
(Házasság első látásra)

Az első találkozón, amikor minden férj és feleség bemutatkozott egymásnak, Hilda egyből szemet vetett Andrisra, akit nem kellett sokáig győzködni. Andris még feleségével is megosztott, kik azok a lányok, akik jobban bejönnek neki. A minap Hilda külön ült a férfival beszélgetni, ami nem kicsit bosszantotta a feleséget. 

Társak vagyunk, egy csapat vagyunk és felém mindig azt közvetítette, hogy neki itt nincsen olyan hölgy, aki egyébként az esete lenne” – magyarázta Petra, de amikor odament a párocskához, Andris egészen mást mondott. Bár Hilda több ízben is féltékeny volt Petrára, ez nem akadályozta meg abban, hogy rárepüljön férjére. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top