nlc.hu
Szabadidő

Százéves sírokra bukkant a magyar fiú

Százéves sírokra bukkant a magyar fiú

Rendkívüli látvány tárult a magyar srácok szeme elé: több mint százéves emberi koponyákkal és csontokkal találkoztak.

Lendér Norbert hobbija cseppet sem megszokott: a barlangászat szokatlanabb formái érdeklik. Tavaly Párizs alagútrendszerének hivatalosan nem látogatható részét fedezte fel, így találkozott többek között tekintélyes mennyiségű emberi maradvánnyal, csontokkal, ezúttal pedig szintén egy vad kaland részese lett, szúrta ki a Bors.

Társaival egy föld alatti halottas kamrában, más néven kolumbáriumban járt, melynek pontos helyszínét abból a megfontolásból nem fedte fel, hogy megkímélje a területet az odaözönlő látogatóktól. A helyszínen 19.-20. századi emberi koponyákra és csontokra bukkantak, valamint nyitott koporsóra is. A látvány igazán hátborzongató és különleges:

@l.norbertoexplore Az van hogy amikor már nem érdeke egy szolgáltatónak fenntartani a sírhelyet akkor ide és hasonló helyekre kerülnek az emberi maradványok sajnos . Jó pénzért meg váltjuk a sírhelyet 10..15 évre ha ez az időszak lejár küldik a felszólítást stb stb ha senki se jelentkezik már mint hozzátartozó akkor eladják vagy is kiadják a helyünket 🤣 Mi ez ha nem a legnagyobb biznisz igazából a temetkezési szolgáltató egy ingatlan közvetítő? 🤔 Na de akkor hol van itt az örök békesség és nyugalom ? A föld alatt egy tömegsírban? Pincében? Kút aljában? A világ nem csak a pénzről mondja mindenki ...egy temetkezési vállalkozó az öreg anyját ki ásná hogy el tudja adni a helyét 🤐#urbexworld #foryou #foryoupage #adventure #explore #urbex #bones ♬ eredeti hang - Lendér Norbert

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top