nlc.hu
Szabadidő

Szujó Zoltán felkészülése a The Floorra

Szujó Zoltánnak Gundel Takács Gábor segített felkészülni a The Floor című kvízműsorra

Új műsorban próbálja ki magát.

Szujó Zoltánnak két nagy álma volt: sportriporterként szeretett volna az olimpiáról és a Forma–1-ről közvetíteni – ez viszonylag gyorsan megadatott neki. A másik pedig, hogy kvízműsort vezethessen. Ez utóbbiról már lemondott, amikor jött a lehetőség, hogy a The Floor műsorvezetője legyen. A holland formátumú game show pörgős, a játékosoknak felkészültnek, tájékozottnak és gyorsnak kell lenniük. A Reggeliben beszélt arról, milyen élmény volt a forgatás, illetve milyen tanácsokat kapott Gundel Takács Gábortól.

Szujó Zoltán,

Szujó Zoltánnak óriási élmény volt a The Floor forgatása – Forrás: RTL / Reggeli – videó

“Nagyon szerettem a régi, klasszikus kvízeket a tévében nézni. És ezt igazából már elengedtem, hogy valószínű nekem ez már nem fog megadatni. És akkor egyszer csak összejött. Borzasztó nagy élmény volt a Floor-ban dolgozni a felvételeken” – árulta el a műsorvezető.

“Borzasztó izgalmas élmény volt” – mesélte a forgatásról – “Jó fejek voltak a játékosok. Elmondtam neki, hogy még soha nem csináltam még ilyet, és legyenek elnézők. És voltak ott olyan játékosok, akik rendszeresen járnak ilyen kvízműsorokra, tehát felkészültebbek voltak, mint a műsorvezető, de nagyon támogatóak voltak. Az a visszajelzés jött tőlük, hogy nagyon jó hangulatot teremtettem a stúdióban. Ez egy nagyon jól eső visszajelzés volt. (…) Nagyon fárasztó volt, 10 nap alatt rögzítettünk 30 epizódot”.

A The Floor – Csak egy maradhat május 6-án debütál az RTL-en. A vetélkedő minden hétköznap este képernyőre kerül majd. A produkcióban minden hét elején 49 játékos lép a LED-játéktáblára, a Floor-ra, de a hét végére csak 1 maradhat. A versenyzők párbajok során mérkőznek meg egymással, ahol a kihívó a kihívott témakörében játszik. Akinek először fogy el az ideje a párbaj során, az kiesik a játékból, a győztes pedig elfoglalja a vesztes mezőjét. A játéknapon a legtöbb területet elfoglaló 500 ezer forint napi nyereményt vihet haza. Aki a hét végén a teljes Floort birtokolja, azé a győzelem és a vele járó 8 millió forintos heti fődíj.

Szujó Zoltán arról is beszélt, hogy Gundel Takács Gábor az első telefonhívására ugrott segíteni: “Azért is jó volt beszélgetni vele, mert ő is ismeri a sportközvetítések világát, és el tudta mondani nekem ahhoz képest, hogy mi az, amit tudunk használni abból az eszközrendszerből, és mi az, ami új lesz, amire érdemes figyelni. Tehát nagyon sokat segített a felkészülésben”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top