Kiderült, ki a Bridgerton legszexibb pasija

R. V. | 2024. Június 15.
Vajon Colin Bridgertonnak sikerült elvarázsolnia a nézőket legalább annyira, mint Penelopét? Egy új felmérésből most kiderül!

Nyilván mindannyiunknak megvannak a magunk kedvencei a Bridgertonból. Egyesek az első évad óta elkötelezett hívei Hastings hercegének, míg mások számolják vissza a perceket, mikor végre Benedict Bridgerton kerül a sorozat fókuszába. Ám ez is csak azt mutatja, hogy a Netflix produkciója tömve van vonzó férfiakkal. De vajon ki a legszexibb közülük?

Fotó: Profimedia

Egy új felmérés pontosan erre a kérdésre kereste a választ. Hogy meg tudják állapítani az objektív igazságot, több különböző faktort vettek figyelembe. Egyrészt mesterséges intelligenciát használva pontozták, kinek, mennyire vonzó az arca. Aztán megvizsgálták, mennyien kerestek az adott karakterre a Google-ön, mennyire népszerű szereplő ő a Redditen, hány TikTok-videó készült róla, illetve hány poszt született a nevével ellátott hashtag alatt. Ezen felül a szerepet eljátszó színészek Instagram követőinek a számát is megnézték.

Ezeket a szempontokat vegyítve jött ki az összpontszám a maximális 100-hoz képest. Így állították össze a Bridgerton 10 legszexibb férfijának toplistáját, melyet az alábbi galériában te is megtekinthetsz. 

Nézd meg, hányadik helyen végzett a te kedvenced!

BRIDGERTON_106_Unit_00194R

Lord Featherington (Ben Miller) áll a lista utolsó, tizedik helyén, így a 10,72 pontjával ő a legkevésbé szexi Bridgerton-pasi. (Fotó: NICK BRIGGS/NETFLIX)

BRIDGERTON_208_Unit_00919R

Rupert Young, mint Jack Featherington a sorozat második évadában tűnt fel, s így is sikerült 11,98 pontot szereznie. Így a kilencedik helyezett lett. (Fotó: Colin Hutton/Netflix)

BRIDGERTON_301_Unit_02920R

Meglepő jelölt szállt be a legszexibb Bridgerton-pasi versenyébe, mégpedig Philipa Featherington kedvese, Albion Finch. Lorn Macdonald játssza a láthatóan közönségkedvenc karaktert, aki 12,73 pontot zsebelt be. Ezzel a nyolcadik lett. (Fotó: Liam Daniel/Netflix)

BRIDGERTON_208_Unit_03560R

Eloise a második évadban szemelte ki a Calam Lynch által alakított Theót. A neki jutott 18,27 pont a hetedik helyezésre volt elég. (Fotó: Liam Daniel/Netflix)

bridgerton nlc

Sir Phillip Crane (és megformálója, Chris Fulton) 21,18 ponttal a hatodikok lettek. (Fotó: Instagram/@chrissfulton)

BRIDGERTON_104_Unit_02693R

Sarolta királynő unokaöccsét, Friedrich herceget az ötödik helyre rangsorolták 26,18 ponttal. Őt Freddie Stroma kelti életre. (Fotó: LIAM DANIEL/NETFLIX)

BRIDGERTON_307_Unit_05670R

Luke Thompson formálja meg a kriminálisan alulértékelt Benedict Bridgertont, mely jelzőt a karakter pontszáma is alátámaszt: 39,38 pontot kapott, ami a negyedik helyre volt elég. (Fotó: Liam Daniel/Netflix)

BRIDGERTON_101_Unit_00193R

Az első évad üdvöskéje volt Regé-Jean Page. Az általa alakított Simon Basset 50,71 pontot kapott, így a harmadik helyet zsebelhette be. (Fotó:LIAM DANIEL/NETFLIX)

BRIDGERTON_306_Unit_01156R

Nem a harmadik évad szívtiprója, Luke Newton, azaz Colin Bridgerton vitte a prímet. Ő a második helyen végzett 73,34 ponttal. (Fotó: Liam Daniel/Netflix)

BRIDGERTON_205_Unit_01978R

Anthony Bridgerton lett az első, azaz a legszexibb szereplője a sorozatnak 89,21 ponttal. Nem csoda, Jonathan Bailey kelti őt életre. (Fotó: Liam Daniel/Netflix)

via

Exit mobile version