nlc.hu
Szabadidő

Sarolta királyné szereplői a valóságban

Így néznek ki a Sarolta királyné sorozat szereplői a való életben

Beleszerettél a Sarolta királyné: Egy Bridgerton-történet szereplőibe? Akkor engedd meg, hogy megmutassuk, hogy néznek ki a való életben az új kedvenceid.
Sarolta királyné :Egy Bridgerton történet

Miután megnéztük a Sarolta királyné: Egy Bridgerton-történetet azonnal megbocsátottunk Shonda Rhimesnak, amiért Kate és Anthony idejéből áldozott arra, hogy megalapozza és előkészítse a Bridgerton spin-off sorozatát. Na jó, majdnem. Mert ugyan a második évad szerelmespárja egyszerűen tökéletes, és annyira szerettünk volna még többet látni belőlük, Charlotte és George jogosan ülnek a trónon. Úgy néz ki, a széria minden egyes párosával emel a téten. Imádtuk minden egyes percét a királyi párnak, a köztük lévő kémia pedig bridgertonos szokáshoz híven lángra lobbantotta a képernyőnket.

Arról nem is beszélve, hogy a casting egyszerűen hibátlanul sikerült! A Sarolta királyné ugyanis két idővonalon játszódik egyszerre. Egyrészt megismerjük Charlotte és George szerelmének valódi történetét, miközben nem hagyjuk magára a már ismert kedvenceinket sem. Az idősebb királyné azért munkálkodik, hogy biztosítsa a királyi vérvonalat. Emellett Lady Danbury-ről, Violet Bridgertonról és még a királyné hű szolgálójáról, Brimsley-ről is minden eddiginél többet megtudunk. Így nem csodálkoznánk, ha az új és régi szereplők még inkább a szívedhez nőttek volna. Most elhoztuk neked őket, hogy az alábbi galériában megnézhesd, hogyan is néznek ki a való életben!

India Amarteifio
Megnézem
Összes kép (11)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top