nlc.hu
Szabadidő

Amit a Bridgerton 3. évadáról tudni kell

Minden, amit a Bridgerton hamarosan induló 3. évadáról tudunk

Te is tűkön ülve várod, hogy a kedvenc kosztümös sorozatod végre folytatódjon? A jó hír, hogy már tényleg csak egy kicsit kell kibírni.

Két sikeres évad után nem is volt kérdéses, hogy a Netflix berendeli az 1800-as évek Angliájában játszódó kosztümös sorozat, a Bridgerton harmadik évadát.

Bridgerton

Fotó: Netflix

Bár a rajongók abban reménykedtek, hogy a korábbiakhoz hasonlóan év elején már elérhető lesz, a streamingszolgáltató ezúttal a tavasz végére időzítette a premiereket. Igen, többes számban, ugyanis két etapban darálhatjuk Penelopé és Colin történetét, hiszen ezúttal ők lesznek a fókuszban. 

Írd fel a naptáradba!

A nyolc részes évad első fele május 16-án érkezik, a második viszont közel egy hónappal később, június 13-án kerül fel a Netflixre. A történetet ott hagytuk abba, hogy a Featherington bálon Penelopé meghallotta, ahogyan Colin azt mondta a barátainak, soha nem udvarolna neki. A lány szíve összetört, de a csalódás olyan tettekre sarkallja, amit korábban elképzelhetetlennek tartott.

Egy kis kedvcsináló

Nicola Couglan korábban úgy fogalmazott a szerepéről, hogy egy új sokkal erősebb, függetlenebb Pent ismerhetünk meg, aki köszöni, de nem kér Colin Bridgerton figyelméből többé – amihez már egy kis sneak peak is érkezett a fanok legnagyobb örömére.

Nyilván senki nem hiszi, hogy a dolog ennyiben maradna, hiszen egyrészt Pen titkon mindig is oda volt a legjobb barátnője bátyjáért, másrészt pontosan tudjuk, hogy a sorozatadaptáció alapjául szolgáló kötetben, a Mr. Bridgerton csábításában az ő egymásra találásukat ismerhetjük meg. 

Ugyanakkor a sztoriban kiemelt szerep jut majd annak is, hogy Pen hogyan tudja a továbbiakban is titokban tartani alteregója, Lady Whistledown kilétét, ami egyre több fondorlatot igényel, hiszen mindenki tudni akarja, ki a korabeli Pletykacica.

Rút, elfeledett kiskacsából gyönyörű hattyú

A Netflix nemcsak újabb és újabb előzetesekkel bombázza a közönséget, hanem már az epizódok címeit is közzétette, amelyek mindennél árulkodóbbak. Az első rész az „Out of the Shadows” címet kapta, míg az utolsó az „Into the Light” jól csengő címét kapta, úgyhogy biztosan végig kísérhetjük, hogy lép ki a legkisebb Featherington lány az árnyékból és hogyan találja meg a fényt, azaz hogyan válik mellékszereplőből a saját története főszereplőjévé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top