nlc.hu
Szabadidő
Csobbanj a nyárba, közvetlenül a Balaton parton

Csobbanj a nyárba, közvetlenül a Balaton-parton!

Egy kis kikapcsolódásra vágysz a barátokkal, családdal, gyerekekkel? Ne keress tovább! Teljeskörűen felszerelt, fűthető, teraszos apartmanok és mobilházak, komfortos lakókocsi parcellák, sátorhelyek, éttermek és büfék, valamint minden nap izgalmas programok várnak, az Aranypart Camping & Apartments kemping és üdülőfaluban, Siófokon. Mondjuk, miért NE hagyjátok ki!
Csobbanj a nyárba, közvetlenül a Balaton-parton

Az Aranypart Camping & Apartments nem csupán szálláshely, hanem egy olyan szabadidős tér, ahol az édes semmittevés mellett, maximálisan kiélvezhetitek az aktív életstílus pozitív hatásait is. Az üdülőhelyen a szabadidős és sporttevékenységek széles kínálata áll rendelkezésetekre, amelyek közül biztosan mindenki megtalálja a leginkább testhezállót.

  • Zuhany a parton: a siófoki Aranypart szabadstrand kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A területen zuhanyzókat is használhatunk.
  • Játszótér: egy Aranyparton töltött nap tökéletes családi élmény, egy szuper játszótér is várja a kicsiket.
  • Vízibicikli: vízieszközöket is lehet bérelni, vízibicikli stb.

Aktív életstílus a siófoki Aranyparton

A kemping és üdülőfalu változatos szabadidős lehetőségeket és sok más olyan programot kínál, amelynek köszönhetően teljesértékű aktív kikapcsolódásban lehet részünk. Nemcsak Siófok legszebb partszakaszán strandolhattok, de csobbanhattok az Aranypart Camping & Apartments  fűtött élménymedencéjében is. Aki az aktív kikapcsolódás híve, bérelhet biciklit is. Siófok környéke tele van látnivalókkal, de ha csak a Balaton parton csavarogna a család és felfedezné merre visznek a kiépített kerékpárutak, akkor a bicikli bérlés éppen kapóra jön. Mindemellett a regenerálódás forrása lehet egy kellemes masszázs, amelyet szintén közvetlenül a kempingben vehet igénybe az idelátogató.

A kisebbekről sem feledkeznek meg, akiknek kikapcsolódásáról egy szuper játszótér és a rendszeres animációs programok gondoskodnak. A különböző tematikájú programokon minden korosztály megtalálja a neki való elfoglaltságot, amelyről kiválóan kommunikáló, csupa szív animátorok gondoskodnak. Így a szülők is pihenhetnek egy kicsit, miközben elégedetten szemlélik a boldogan játszó csemetéiket. Minden nap egyedi, fergeteges hangulatú animációs programokkal készül az Animacik csapata, 2024. június 28-tól augusztus 24-ig.

  1. Logikai asztalok, társasjáték központ: ahol minden megtalálható, ami egy jókedvű játékra buzdít, gyerekek és felnőttek részére egyaránt: ördöglakatok, kártyajátékok, memória játékok, különböző társas és logikai játékok.
  2. Kézműves foglalkozások: különleges kézműves foglalkozások, amelyek minden napra más meglepetést tartogatnak.
  3. Sportos, játékos animáció: a legnagyobb élmény, ha a család, a kis barátok közösen tudják összemérni erejüket, persze mindezt játékos formában. Ügyességi sportos játékokkal, sorversenyekkel, akadálypályákkal, egy perc és nyersz kihívásokkal, sportos közösségi versenyekkel, kincsvadászattal, rókavadászattal, ismerkedős játékokkal vár titeket az Aranypart!

A legnépszerűbb program, ahonnan egy apróság sem hiányozhat az nem más, mint az esti Plázs Buli. Nap, mint nap megnyitja kapuit a Plázs és jön az ének, tánc és az önfeledt mulatság.

Milyen a hamisíthatatlan nyári hangulat az Aranyparton? Nézd meg galériánk!

Aranypart Camping & Apartments karszalag
Megnézem
Összes kép (24)

Vizes kalandok Siófok legszebb partszakaszán

Az Aranypart Camping & Apartments kemping és üdülőfaluban bevetheti magát mindenki az igazi vízparti életérzés élvezetébe, hiszen az üdülőfalu közvetlenül a Balaton-parton található. A vízi sportok szerelmeseinek és a kalandokat keresőknek ez a hely maga a paradicsom. A szabadstrand a kemping és üdülőfalu területéről kényelmesen megközelíthető, összesen hat közvetlen kijárat csatlakozik a fürdőhelyhez.

A siófoki Aranypart szabadstrandja közvetlenül a kemping mellett található. A gyönyörű zöld, füves-fás területen egy közel 30 méter széles sávban választhatunk ideális pihenőhelyet. A hatalmas fáknak köszönhetően nagyjából a teljes terület egyharmadán árnyék van. A parton több zuhanyzó és kényelmes, lépcsős lejáró is található, amelyek a vízbe vezetnek. A szabadstrand területén büféket, mosdókat, játszóteret és sportszer kölcsönzőt is találunk. Kipróbálhatjuk a klasszikus vízibiciklit, csónakázhatunk és felfedezhetjük a Bamboo-sziget szolgáltatásait is.

A szigeten kölcsönözhetünk eszközöket, de felkészült, professzionális oktatók is a segítségünkre lesznek annak érdekében, hogy igazán felejthetetlen élményben legyen részünk. A sziget szolgáltatásai között a wakeboard, landlock, wakeskate, páros léc, monosí és szörf élmények is megtalálhatóak.

A wakeboard egy valódi extrém sport, amely magában foglalja a síelés, a snowboardozás és a szörfözés elemeit, ugyanakkor teljesen más kihívást jelent, mint mondjuk a klasszikus szörf. A wakeboardozók a víz tetején siklanak, miközben egy kötél segítségével egy motorcsónak húzza őket, esetleg egy kötélpályán vontatják magukat.

Kinek ajánlott ez a sport?

A wakeboard nem egy hétköznapi sportlehetőség, így elsősorban azoknak ajánlott, akik szeretik a kihívásokat és már van tapasztalatuk a vízen, vagy komolyan érdeklődnek a vízi sportok iránt. Mindenesetre nagyon izgalmas dologról van szó, ami egyrészt szórakoztató, másrészt pedig próbára teszi az erőnlétünket. Mivel a vízisíelés során a testünket egyensúlyban kell tartanunk, ezért ez a sport nem csupán komolyabb izommunkára késztet minket, de a koordinációs képességeink fejlesztésére is pozitív hatással lehet.

Az Aranypart Camping & Apartments szabadidős infrastruktúrája a közösségi életet is támogatja, hiszen a sportpályákon gyakran kerül sor kiélezett küzdelmekre és alkalmanként életre szóló barátságok is köttetnek itt.

Akit hajt a versenyszellem és egy kicsit sportosabb időtöltést keres, annak a röplabdapályát is érdemes birtokba vennie.

Ezenfelül kihagyhatatlan:

  • Tűzrakó helyek: éljük át a hamisítatlan kempinges életérzést a hangulatos tűzrakóhelyeken. Tűzifát is vásárolhatunk, valamint bográcsot és állványt is lehet kölcsönözni helyben.
  • Masszázs
  • Játszótér
  • Mini golf: a mini golf az egyik legszórakoztatóbb társasági elfoglaltság. Ütőt és labdát biztosítanak helyben.
  • Csocsó
  • Óriás sakk
  • Pingpong (ütőket és labdát a helyszínen adnak.
  • Strand röplabdapálya: jöhetnek az izgalmas mérkőzések! Ne felejtsétek otthon a labdátokat!

Tudtad? A Bamboo Szigetre Aranypart Camping & Apartments karszalaggal érkező vendégek 1-et fizetnek 2-t csúszhatnak! 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top