nlc.hu
Szabadidő
Jó filmek és hűvös: Nyáron a legjobb mozizni!

Jó filmek és hűvös: ezekre ülj be nyáron mozizni!

A meleg átvészelésére nincs jobb helyszín a mozinál: itt nemcsak hűvös van, de a nyáron rengeteg jó filmet is lehet nézni.

Elmondhatatlanul meleg van. Ez a helyzet, nem tudunk tenni ellene. De segíthetünk magunkon azzal, hogy igyekszünk olyan helyeken tartózkodni, ahol le tudunk picit hűlni. Ez jelentheti a légkondis lakást vagy a vízpartot is – azonban, ha egyikre sincs lehetőséged, a második legjobb opció egyértelműen a mozi.

Mert nem elég, hogy a moziteremben mindig ezerrel pörög a klíma, de amíg kiélvezed, hogy épp nem olvadsz el a negyven fokban, az idődet is hasznosan töltheted. Hiszen nincs is annál jobb program, hogy megnézz egy szuper filmet! Akár egyedül, akár gyerekkel vagy a szerelmeddel mennél, a moziműsoron most mindenkinek találsz kedvére valót. Az alábbi galériában összeszedtük a hónap újdonságaitól a várható kedvencekig (spoiler: augusztus a horror hava lesz) a filmeket, de nem hagytuk ki a még látható produkciókat sem.

Ez vár rád a mozik műsorán

agymanók 2
Megnézem
Összes kép (13)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top