nlc.hu
Szabadidő
110 helyett 84 ? Király Viktorról csak úgy olvadnak le a kilók

Király Viktor nagyon kipattintotta magát, előtte-utána fotót mutatott a változásról

Király Viktor teljesen új formában! Az életmódváltásának köszönhetően 26 kilótól szabadult meg az énekes, szinte pillanatok alatt.

Király Viktor elképesztő átalakuláson ment keresztül, ugynis több, mint 20 kilót fogyott az elmúlt időszakban. Most beszámolt követőinek arról is, hogy pontosan miért vágott bele ebbe az életmódváltásba.

Király Viktor

Fotó: Katona László /
RTL

Az énekes korábban felszedett néhány kilót, és erről korábban úgy nyilatkozott, hogy sokszor kellet az élete során már fogyókúráznia is. Viktor úgy érezte, hogy ez leginkább nem másnak, mint a lelki okoknak köszönhető, hiszen ha ez nincs rendben, az látszik a fizikai megjelenésén is.

Most viszont boldogan osztott meg egy előtte-utána fotót magáról. A posztszövegben pedig így fogalmazott:

A bal oldalon láthatod azt a férfit, aki 110 kg-ot tolva, összetört önbecsüléssel gondolkodik inkább arról, hogy milyen sört fog inni, minthogy rendbe hozza az életét. Ez volt az régi énem.” – kezdi a bejegyzést az énekes. Majd így folytatta:

„A jobb oldalon láthatod az új énem, aki 84 kg-ot nyomva, önbecsülete magas, visszanyerte minden motivációját, termelékenységét és ihletét, remélve, hogy ez másokat is inspirál majd.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top