nlc.hu
Szabadidő
Celebpárok is játszanak majd a Palik-féle Legyen Ön is milliomos!-ban

Celebpárok is játszanak majd a Palik-féle Legyen Ön is milliomos!-ban

Több újítás is lesz a vetélkedőben.

Mint arról beszámoltunk, Palik Lászlóval tér vissza a megújult Legyen Ön is milliomos! a TV2-re. A csatorna azzal indokolta, hogy visszanyúl a világhírű kvízműsorhoz – amely több mint 130 országban futott sikerrel -, hogy reneszánszukat élik a legendás vetélkedők.

A game-show két újítással érkezik majd hamarosan a képernyőre:

  • Egyrészt a civil játékosok mellett ezúttal celebpárok, illetve ismert emberek és párjaik is bemutatkoznak az általános műveltségen alapuló vetélkedőben.
  • Másrészt a szabályokban is lesz változás, ugyanis egy opcióval bővül a segítségnyújtási lehetőségek palettája. A telefonos (amikor a játékos egyik családtagját, ismerősét hívja fel), a felező (amikor a 4 lehetséges válaszból csak 2 marad), valamint a stúdióban szurkoló nézők szavazatai mellett lesz egy negyedik lehetőség is: a műsorvezető személye, akitől segítséget kérhet a válaszadásban a játékos. A négy lehetőség közül azonban csak hármat lehet felhasználni.

Palik László amúgy azonnal igent mondott a felkérésre, hogy beleüljön a legendás műsor legendás műsorvezetői székében. “Mindig is imádtam ezt a formátumot nézőként, plusz nagyon jó érzés, hogy olyan általam tisztelt szaktársaim nyomdokaiba léphetek, akik meghatározó szereplői az elmúlt évtizedek magyar televíziózásának. Sajnos Vágó István, akinek a nevéhez leginkább köthető a Legyen Ön is milliomos! már nincs közöttünk. Bízom benne, hogy kollégáimmal ismét sikerre tudjuk vinni ezt az ikonikus formátumot” – nyilatkozta a TV2-nek.

A kvízműsor rajongói amúgy már most Palik László nagy bukását prognosztizálják, mondván Vágó István nem pótolható Palikkal, valamint Palikhoz cseppet sem passzol a Legyen Ön is Milliomos! című vetélkedő.

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top