nlc.hu
Szabadidő
Es Sheeran koncert és Zséda

Ed Sheeran budapesti koncertjén Zséda is színpadra lép

Július 20-án ad koncertet Budapesten Ed Sheeran. A világsztár mellett a többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas énekesnő Zséda is színpadra lép majd.

A világsztár nem először látogat Budapestre, ám először választotta ki a sikeres magyar énekesnőt vendégnek.

„Ed Sheeran és menedzsmentje már hetekkel ezelőtt felvette a kapcsolatot velünk, és elkezdődtek az egyeztetések arról, hogy zenekarommal én nyissam meg a koncertet, mi legyünk az opener banda. Őszintén kellett egy kis idő, amíg el mertem hinni, hogy ránk esett a választás, hogy eljutottak hozzá a dalaim… Hihetetlenül boldog vagyok, hogy fellépőként ott lehetek július 20-án a Puskás Arénában. Vannak előadók, akiket zeneileg, lelkületileg igazán közel érzek magamhoz, Ed is ilyen. Az, hogy ez kölcsönös, az, hogy ő meghívott engem, minket a koncertjére, azt gondolom, hogy egy igazán fontos visszajelzés számomra. Brutálisan nehéz volt egy ekkora örömhírt titokban tartani. Sokáig még a zenekaromnál is csak bianco dátumként szerepelt a nap a naptárban, de most már muszáj elhinnünk. Ott leszünk július 20-án a Puskásban, és elképesztő bulival készülünk!” – árulta el Zséda.

Ed Sheeran

(fotó: Profimedia)

Zséda a magyar könnyűzenei élet egyik legsikeresebb,– hét szólólemezével az egyik legtöbb albumot megjelentető -női előadója.  Több tucat toplistás sláger, 4 platina és 4 aranylemez birtokosa. Több száz teltházas koncertet adott országos és nemzetközi szintéren egyaránt.  Az énekesnő a Cotton Club Singers alapító tagjaként vált ismertté.  A pop dalok mellett hallhattuk már jazz-, blues-, soul- zenét, valamint sanzonokat énekelni, de repertoárjában klasszikus dalok, áriák is helyet kaptak.   Koncertjét, zenei világát is ez a sokszínűség jellemzi. A Valahol egy férfi várral robbant be a köztudatba, melyet gyors egymásutánban követtek olyan emblematikus dalok, mint a Motel, vagy a Fekete rúzs, vagy épp a közelmúltban megjelent életigenlő diszkó himnusz, az Életben maradni. Kökény Attilával közös lírai duettje, a Helló közel 12 millió letöltést tudhat magáénak.

Zséda

Zséda számára rendkívül fontos a társadalmi szerepvállalás. Ajtók mögött című dalával a családon belüli erőszak elleni küzdelemre hívja fel a figyelmet, illetve Minimalizálj! címmel könyvet jelentetett meg környezetvédelmi témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top