nlc.hu
Szabadidő
Folytatás készülhet a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmhez

Kate Hudson és Matthew McConaughey folytatni szeretné a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmet

A kétezeres évek egyik legnépszerűbb romkomjának folytatásához az akarat már megvan, csak a forgatókönyv hiányzik.

Kate Hudson a héten egy Watch What Happens Live című műsorban vendégeskedett, ahol szóba került a karrierje egyik legnagyobb sikermozija, a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt is. A színésznő elmondta, hogy mind ő, mind pedig a romkomoknak az utóbbi években hátat fordító Matthew McConaughey nyitott lenne a folytatásra, és úgy látja, a stúdiónál is már régóta gondolkodnak ezen – derül ki a Variety híréből.

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt

Matthew McConaughey és Kate Hudson jól álltak egymásnak (fotó: Profimédia)

Viszont Hudson számára fontos, hogy jó film szülessen, szóval csak abban az esetben írná alá a szerződést, ha jó forgatókönyvet kapnak.

Minden a forgatókönyvön múlik, vagyis, ha jó a könyv, Matthew és én is benne vagyunk. Mindketten abszolút nyitottak vagyunk rá, de még nem jött ilyen ajánlat.

A Michele Alexander és Jeannie Long könyvéből készült filmben Hudson egy magazin íróját alakította, McConaughey pedig egy reklámcég vezetőjét. A nő épp arról készült írni, hogyan rázhat le egy pasit tíz nap alatt, míg a férfi arra fogadott a munkatársaival, hogy ugyanennyi idő alatt magába tud bolondítani egy nőt.

Matthew McConaughey utoljára 2020-ban nyilatkozott a lehetséges folytatásról. Szerinte ez egy olyan film, amit könnyen lehet folytatni, és büszke a filmre, mert a romantikus vígjátékok között ez nagyon jó volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top