nlc.hu
Szabadidő
Senki sem segített a 10 éves kislánynak, amikor megvadult harcikutya rontott kiskutyájára

Megvadult harci kutya rontott a kiskutyájára – senki sem segített a 10 éves kislánynak

A kislány hétfőn kiskutyájával épp a nagymamájához tartott, amikor hátulról rájuk rontott egy felbőszült kutya.
Megvadult harci kutya rontott a kölyökkutyára – senki sem segített a 10 éves kislánynak

Senki sem segített annak a 10 éves pápai kislánynak, akinek 4 hónapos francia buldogjára hétfőn délután támadt rá egy felbőszült harci kutya – tudósít az RTL Híradó. A riportból kiderült, a gyerek épp a nagymamájához tartott kedvencével, amikor az eset történt. Hiába kiabált teli torokból, nagymamája szerint senki sem állt meg neki segíteni, pedig többen is láthatták az esetet.

„Elkerülte a postás kézbesítő, aki kerékpárral jár, elkerülték házaspárok is a kislányt, elkerülte pár olyan ember, akitől nem vártam volna el, hogy a kutyákat szétválassza, de legalább a gyerek mellett egy felnőtt megállt volna” – mondta a nagymama.

A tudósítás szerint a támadásnak végül egy közelben lakó férfi és a közeli bolt egyik vevője vetett véget, ő fogta meg az agresszív kutyát, amíg a lakó hívta a rendőrséget. A kislány édesanyja, Gálné Varga Klaudia azt mondta, a kutya gazdái felelős állattartónak tartják magukat, és a történtek ellenére sem voltak hajlandók semmilyen megegyezésre. A francia buldogot az állatorvosok már nem tudták megmenteni, támadója az RTL információi szerint gyepmesteri megfigyelés alatt van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top