nlc.hu
Szabadidő
Teszt: Milyen kutya illik hozzád?

Milyen kutya illik hozzád? Tesztünkből kiderül!

Úgy döntöttél, elérkezett az idő, hogy új taggal bővüljön a család? Segítünk kiválasztani a számodra és az életviteledhez tökéletes kutyát!
kutyafajták

Egy kutya hatalmas felelősség. Nemcsak arról van szó, hogy etetni, oltatni, kozmetikázni kell, de ott van még számos egyéb tényező is, amire lehet, hogy nem is számítunk. Hogy az a kutya nem bírja az egyedüllétet és szeparációs szorongással él, hogy mindent megrág, hogy allergiával küzd, és speciális étrendre szorul, hogy sétáltatni, futtatni kell, hogy nem biztos, hogy szereti a többi kutyát vagy akár a gyerekeket.

Egymillió dolog van, amit át kell gondolni, ha új négylábú családtagot vállalunk, és bár konkrét lista nincs arra vonatkozóan, mik mentén érdemes a döntést meghozni, a következő teszt segíthet abban, hogy legalább nagyjából tudd, miben ajánlott gondolkodnod.

Ugyanakkor leszögeznénk: ha ránk hallgatsz, bármilyen eredményre is jutsz a teszt során, menhelyről választasz magadnak társat, legyen az kicsi, nagy, fiatal vagy öreg.

Milyen kutya illik hozzád?

kutyák számítógéppel

Fotók: Depositphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top