nlc.hu
Szabadidő
Exkluzív előzetes: Együtt a Jóbarátok magyar hangjai

Újra együtt a magyar Jóbarátok! – Exkluzív előzetes az nlc-n

Nagy dobásra készülünk. A Jóbarátok bemutatásának 30. évfordulója apropóján hétfőn Jóbarátok-napot tartunk az nlc-n. Az ünnepi nap koronaékszere egy videó lesz, amiben Ross, Rachel, Joey, Phoebe, Chandler és Monica legendás magyar hangjai mesélnek a sorozatról, amivel összenőttek. Hoztunk egy finom ízelítőt.

Vannak, akik az eredetire esküsznek, de a magyar nézők nagy része számára Ross, Rachel, Joey, Phoebe, Chandler és Monica összenőtt a magyar szinkronhangjukkal. Kiss Erikát, Nyírő Beát, Kökényessy Ágit, Holl Nándort, Sinkovits-Vitay Andrást és Galambos Pétert talán nem túlzás a magyar Jóbarátoknak hívni. A közönségkedvenc sorozat vége óta nem találkoztak egymással, a viszontlátás öröme pedig a legjobbat hozta ki belőlük.

Jóbarátok szinkronhangok

Chandler és Rachel gyűrűjében a Jóbarátok magyar hangjai (fotó: The Orbital Strangers Project)

Szerencsére a nagy találkozás kamerák előtt történt, az erről készült videó pedig az nlc Jóbarátok-napján debütál majd hétfőn, szeptember 23-án. De aki már most bele szeretne lesni, megteheti, hiszen egy jókedvű, exkluzív előzetessel szolgálhatunk hozzá.

Az nlc évfordulós Jóbarátok-napján minden a hat legendás New York-i fiatalról szól majd. Nosztalgiázunk, mai fényben vizsgáljuk a sorozatot és természetesen megpróbáljuk megfejteni azt is, hogy miért imádjuk mind a mai napig Rosst, Rachelt, Joey-t, Phoebet, Chandlert és Monicát. Tartsatok velünk hétfőn, ünnepeljük meg együtt a 30 éves Jóbarátokat, ami aznaptól már 4K-ban látható a Max kínálatában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.