nlc.hu
Szabadidő

Chandler Bing-idézetek kvíz

Kvíz: Be tudod fejezni ezeket a Chandler Bing-idézeteket?

Ha Chandler volt a kedvenc karaktered a Jóbarátokban, akkor biztosan emlékszel a legjobb aranyköpéseire. A kvízünkben most ezt bizonyíthatod.
Jóbarátok

 

Október 28-án, 54 éves korában elhunyt Matthew Perry. Egy azóta újra előkerült interjúban a színész – aki rengeteg szenvedélybeteget kísért kézenfogva a józanság útján – azt mondta:

Amikor meghalok, nem akarom, hogy a Jóbarátok legyen az első, amit velem kapcsolatban megemlítenek. Azt szeretném, ha arról beszélnének, hogy segítettem embereket, ezzel fogom tölteni a hátralévő életem.

Csakhogy a színész, még ha csak közvetve is, de szinte mindannyiunknak segített azáltal, hogy életre keltette Chandler Binget. Az ő szerethető, humoros, meglepően érzékeny karaktere milliók kedvencévé vált a sorozatból. Ezáltal pedig egy olyan baráttá, akihez mindig fordulhatunk, ha baj van, ha egy kis nevetésre vagy komfortra vágyunk. 

Matthew Perry előtt tisztelegve most a kedvenc jóbarátunk idézeteit hoztuk el neked az alábbi kvízben. Töltsd ki, és hagyd, hogy Chandleren keresztül Matthew újra mosolyt csaljon az arcodra!

Be tudod fejezni ezeket a Chandler Bing-idézeteket?

Matthew Perry

Miss Chanandler Bong fel fogja adni neked a leckét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top