nlc.hu
Szabadidő

Chandler megcsalta Monicát, de Matthew Perry közbeszólt

Chandler megcsalta Monicát a forgatókönyv szerint, de Matthew Perry megvétózta a jelenetet

Lisa Cash színésznő nyilatkozott erről, aki azt a szobapincért játszotta volna a Jóbarátokban, akivel Chandler megcsalja Monicát.

Matthew Perry tragikus halála kapcsán egyre több egykori színészpartnere nosztalgiázik a színésszel közös élményeiről. A nagy sztárok mellett kevésbé ismert színészek is megszólalnak, például Lisa Cash, aki az ötödik évadban tűnt fel egy stewardess szerepében. Csakhogy az eredeti szerepe nem ez lett volna: egy szálloda szobapincérének szerepét nyerte el, aki egy éjszakás kalandba keveredik Chandler karakterével. A jelenetet már elkezdték próbálni, csakhogy Matthew Perry az utolsó pillanatban lebeszélte róla az alkotókat – írja a TMZ-re hivatkozva a Telex.

Jóbarátok

Courteney Cox és Matthew Perry a Jóbarátokban (fotó: Profimédia)

Az eredeti forgatókönyvben Monica (Courteney Cox) és Chandler összeveszett volna Las Vegasban, amiért Monica korábbi szerelmével, a Tom Selleck által alakított Richarddal ebédelt. Az ideges Chandler a szobájából tárcsázta volna a recepcióst, hogy rendeljen, és a rendelést egy szexi szobapincér, azaz Lisa Cash hozta volna a szobába, akivel a karakter egy beszélgetés után kalandba keveredett volna. Csakhogy a színész sokat gondolkodott azon, helyes lenne-e leforgatni. Aztán döntött. Már túl voltak a próbán, és csak egy nap volt hátra a forgatásig, amikor… És innen átadjuk a szót Lisa Cashnek:

Perry odament a forgatókönyvírókhoz és kijelentette, hogy a közönség soha nem bocsátaná meg Chandlernek, hogy megcsalta Monicát. Valószínűleg igaza volt. Valószínűleg teljesen megváltoztatta volna a műsor menetét és az ő karakterét.

A TMZ a Jóbarátokat gyártó Warnert is megkereste, hogy igazolják vissza a színésznő háttérsztoriját, de nem kaptak tőlük választ.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top