nlc.hu
Aktuális

Matthew Perry szülei a helyszínen voltak, miután megtalálták a fiúkat

Elképzelhetetlenül borzasztó éjszakája lehetett Matthew Perry szüleinek

A színész szülei a tragédia helyszínén jártak.
Matthew Perry szülei

Matthew Perry anyját, apját és mostohaapját látták megérkezni fiuk Los Angeles-i otthonába, alig néhány órával azután, hogy a Jóbarátok sztárját holtan találták a pezsgőfürdőjében, írja a Daily Mail.

A légifelvételek a tragédia utáni pillanatokról készültek, amikor több rendőr elkerítette a helyszínt. A hátsó udvarban az úszómedence és a pezsgőfürdő mellett fehér sátrat emeltek.

Ahogy leszállt az éj, Perry 82 éves színész apjához, John Bennett Perryhez csatlakozott az anyja, Suzanne és mostohaapja, Keith Morrison, akik láthatóan sokkos állapotban érkezett a helyszínre.

Megnézem
Összes kép (4)

A források szerint az otthoni jakuzziban találták meg a színészt, de a helyszínen nem találtak kábítószert – és semmi jele nem volt idegenkezűségnek.

Matthew Perry egy héttel korai halála előtt a családjával töltötte az időt. A Jóbarátok néhai sztárja – aki október 28-án, szombaton hunyt el 54 éves korában – a múlt héten a közösségi médiában osztotta meg édesapjával, John Bennett Perryvel készült közös fotót.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top