nlc.hu
Sztárok

Matthew Perry halála

Egy világ szerette, ő mégis magányos volt – Matthew Perry élete képekben

Bár az 54 évesen elhunyt színész sikeres karriert futott be, a magánéletében már nem volt ennyire szerencsés.
Matthew Perry

Ahogy mi is megírtuk, Matthew Perry 54 éves korában távozott az élők sorából. Holttestét október 28-án, délután négy órakor találták meg a hatóságok. A hírek szerint a színészre Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban bukkantak. Egyelőre nem publikálták, mi okozta a híresség halálát.

Íme az utolsó fotó a színészről a közösségi oldalán

Több millióan gyászolják Chandler Bing karakterét, aki nem csak azért volt szerethető karakter, mert humoros volt, hanem mert megmutatta, hogyan lehet teljes szívünkből szeretni a társunkat, és a barátainkat. 

Nézzünk pár képet Matthew Perry életéről

Matthew Perry
Megnézem
Összes kép (12)

 

Matthew Perry sokáig küzdött a fájdalomcsillapító- és alkoholfüggőségével, többször volt rehabon is. Hosszú éveket töltött azzal, hogy kimásszon a gödörből. Sosem nősült meg, ami nagy fájdalma volt, hiszen vágyott egy saját családra. Egy családja mégis volt: a Jóbarátok legendás szereplőgárdája, akik mindig mellette álltak: Jennifer Aniston (Rachel Green), Courtney Cox (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), és David Schwimmer (Ross Geller). 

Nyugodj békében, Matthew Perry!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top