nlc.hu
Sztárok

Matthew Perry furcsa viselkedése

Miért Matthew Perrynek alakult a legszomorúbban az élete a Jóbarátokból?

Matthew Perrynek, a Jóbarátok Chandler Bingének amilyen vidám élete volt a sorozatban, olyan szomorú most a valóságban. Fáj a szívünk érte!

A Jóbarátok néhány éve újra a fénykorát éli, és ma már szinte bármit el lehet adni, ha a sorozattal kapcsolják össze az adott terméket: bögrét, pólót, kávét, mindent. A napokban debütált az HBO-n a Jóbarátok Reunion is, aminek egyelőre vegyes a fogadtatása, de tény, annak, aki igazi rajongó, egészen biztosan tetszeni fog – akkor is, ha Matthew Perry furcsán viselkedett benne.

Egy síbaleset, ami megváltoztatta Matthew Perry életét

Habár a sorozat minden sztárja népszerű, az évek során a legtöbbet Jennifer Anistonról hallhattunk, mostanában azonban Matthew Perry is beszédtéma, leginkább a kinézete és furcsa viselkedése miatt.

A kanadai-amerikai színészt már tizenévesen érdekelte a színpad és a filmezés, és tehetségére már egészen korán felfigyeltek. De persze, igazán nagy áttörést a Jóbarátokkal ért el, amit azóta sem sikerült felülmúlni – és talán nem is lehet, nem is kell.

Matthew Perry

Akiket soha nem lehet megunni – ekkor még Perry is képben volt
(Fotó: Reisig & Taylor/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images)

Habár a többi szereplő is megváltozott, de Perry változott a legtöbbet a sorozat óta: szabályosan leépült. Meghízott, lefogyott, majd újra meghízott, és egészen a felismerhetetlenségig torzult az arca is. A színész lejtmenete már a sorozat forgatása alatt megindulhatott, ugyanis utólag egy interjúban mondta el, hogy a Jóbarátok 3-6 évada számára rejtély, ugyanis nem sok mindenre emlékszik a forgatásokból. Perry azonban imádta a Jóbarátokat, még apukája is feltűnt az egyik részben, bár erről sokan nem tudnak.

Perrynek volt egy súlyos síbalesete, ami után erős fájdalomcsillapítókat szedett – ekkor szokott rá a gyógyszerekre, és nem sokkal később az alkohol és a drogok sem maradtak ki az életéből. 1997-ben rehabilitációra ment, amit még több elvonó követett az évek során. 

Matthew Perry

Bal oldalon jó kedélyű Chandlerként, jobbra pedig évekkel később Perry a valóságban
(Fotó: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images és Jason Kempin/Getty Images)

Volt élete a Jóbarátok után is – sajnos, nem túl fényes

Az idén 51 éves Emmy-és Golden Globe-díjas sztár karrierjében – a kollégáihoz hasonlóan – egyértelműen a Jóbarátok volt a legsikeresebb széria, de a többiektől eltérően ő több olyan filmen is szerepelt, amit érdemes megemlíteni: A bérgyilkos a szomszédom, az Újra bérgyilkos a szomszédom, a Bolond szél fúj Salma Hayekkel is igazán szerethető mozik.

Matthew Perry
Megnézem
Összes kép (5)

Perryről legutóbb akkor cikkeztek az újságok, amikor néhány napja a Jóbarátok Reunion kapcsán a People készített a színészekkel interjút. Ez idő alatt Perry finoman szólva is furán viselkedett, és eleve nagyon keveset mutatta a kamera. Ismét elindultak a találgatások, hogy mi lehet az oka a furcsa viselkedésnek, a legtöbben újra drogokról és alkoholról kezdek el beszélni, majd a The Sun egyik forrása azt nyilatkozta a lapnak, hogy valójában egy fogászati kezelésen esett át, ezért tűnt megviseltnek, fáradtnak a színész.

Időbe telt, de minden Jóbarátok-sztár regisztrált az Instagramra, Perry is, de egyáltalán nem aktív. Eleve 2020-ban jelent meg a közösségi oldalon, de az mindenkinek feltűnt, hogy amikor posztolt, gyakran depresszív hangulatú, vagy szokatlan, furcsa bejegyzéseket tett közzé. 2018-ban megismerkedett az akkor 26 éves Molly Hurwitz-cal, akit 2020 novemberében eljegyzett. Egy ideig úgy nézett ki, a színész élete sínre került, de június 2-án derült ki: az eljegyzését felbontották.

Tudd meg, mi van a többi kedvenc sztároddal!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top