nlc.hu
Sztárok

Matthew Perry szakított menyasszonyával

Váratlanul szakított az 51 éves Matthew Perry és 29 éves menyasszonya

Alig néhány nappal a Jóbarátok reunion után, a Chandlert alakító Matthew Perry váratlanul szakított a menyasszonyával.  Az 51 éves színész újra facér.

2020 novemberében árulta el a Jóbarátok sorozat népszerű színésze Matthew Perry, hogy eljegyezte szerelmét. Az 51 éves színész és a 29 Molly Hurwitz jegyessége azonban nem tartott sokáig. A People magazin értesülése szerint a kapcsolat végéről Perry döntött.

Matthew Perry és volt menyasszonya

Az utolsó közös felvétel idén áprilisban készült róluk (Fotó: Profimedia)

„Néha a dolgok egyszerűen csak nem működnek, és ez egy ilyen kapcsolat volt. Molly számára csakis a legjobbakat kívánom” – olvasható a Chandlert alakító színész közleményében, melyet eljuttatott az amerikai magazinnak.

Matthew Perry szakított

Matthew Perry 2020 decemberében (Fotó: Profimedia)

A Jóbarátok stábjából egyébként csak két színésznek nincs gyermeke: Matthew Perrynek és Jennifer Anistonnak.

A megőszült színész, aki az elmúlt évek során megküzdött néhány démonnal, 2018-ban kezdett randizni a most 29 esztendős irodalmi menedzserként dolgozó Mollyval, és két évvel az első randijuk után egy csodálatos gyűrűvel kérte meg a nő kezét. „Úgy döntöttem, hogy megházasodom. Szerencsésre a bolygó legnagyszerűbb nőjével hozott össze a sors” – mondta akkor boldogan a színész, aki most mégis a szakítás mellett döntött.

Molly Hurwitz, Matthew Perry ex-menyasszonya

Molly Hurwitz 2020 decemberében (Fotó: Profimedia)

És az ő életük, hogyan alakult?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top