nlc.hu
Sztárok

Jennifer Aniston első tévés szerepe

Így nézett ki Jennifer Aniston 30 éve, az ELSŐ tévés szerepében

Jennifer Aniston ugyan a Jóbarátokkal futott be, előtte azonban négy másik sorozatban is szerepelt. Mutatunk néhány képet az elsőből.

Bár Jennifer Anistont az 1994-ben indult Jóbarátok Racheljeként ismerte meg a világ, a színésznő pályája már néhány évvel korábban elkezdődött. 1987-ben még statisztaként tűnt fel a Mac, a földönkívüli barát című sci-fi vígjátékban, a tévé képernyőjén pedig három évvel később, a Molloy című sorozatban debütált. A széria címszerepét Mayim Bialik alakította, aki később az Agymenők Amyje lett, az akkor 21 éves Aniston pedig az ő mostohanővérét játszotta. A sorozat egyébként nem húzta túl sokáig, mindössze 7 epizód után elkaszálták. A színésznő ezenfelül még további három sorozatban – Ferris Bueller, The Edge, Muddling Through – is szerepelt a Jóbarátok előtt, ám ezek is mind megbuktak.

A döcögős indulás ellenére azonban az 51 éves Aniston mára elképesztően sikeres pályát tudhat maga mögött, miközben a külseje sokkal kevesebbet változott annál, mint amit az eltelt évtizedek indokolnának. A két alábbi fotó között például kapásból 30 év a különbség, ám ez leginkább csak a minőségbeli eltérésen látszik meg…

Jennifer Aniston és Maym Bialik

Jennifer Aniston és Mayim Bialik 1990-ben és Aniston 2020-ban (Fotó: Profimedia és Getty Images)

„Hollywoodban nagy a nyomás, hogy kortalan legyél. Tanúja voltam, láttam, mit tesznek magukkal a nők azért, hogy kortalanok maradjanak. Hálás vagyok, hogy tanulhattam hibáikból, mert nem injekcióztattam az arcomba mindenféle ócskaságot, ugyanakkor a szívem szakad meg értük. Legszívesebben azt mondanám: Ó, istenem, ha tudnád, mennyivel idősebbnek nézel ki. Megpróbálják megállítani az órát, de csak egy bizonytalan embert látsz, aki nem mer öregedni” – fogalmazott egy interjújában a színésznő, aki abszolút ellenzi a plasztikai beavatkozásokat és legszívesebben mindenkit lebeszélne róluk.

Az elmúlt évtizedek során persze jó párszor felröppentek pletykák, miszerint ő is plasztikáztatta az orrát, feltöltette az állát és az ajkait, illetve mellnagyobbító műtéte is volt. Aniston azonban ezeket tagadja, mindössze egy orrműtétet ismert el, ám azt sem szépészeti, hanem egészségügyi okokból végeztette, ugyanis orrsövényferdülése volt. „Hosszú évek után végre úgy aludtam, mint egy csecsemő. Ami a többi pletykát illeti, bérmennyire unalmas is, minden eredeti rajtam. Ez mind eredeti” – mondta akkor.

A Molloy főszerepői
Megnézem
Összes kép (9)

A színésznő a koronavírus-járvány miatt az elmúlt néhány hónapot legfőképpen Bel Air-i otthonában töltötte, és leginkább csak a családtagjaival, illetve a közeli barátaival találkozott, meghívást pedig csak a legfontosabb eseményekre fogadott el. A múlt hónapban viszont magához vett egy kiskutyát. Az amerikai elnökválasztáson persze ő is leadta a szavazatát, és nyíltan támogatta Joe Bident és Kamala Harrist. „Rájuk szavaztam, mert jelenleg ez az ország megosztottabb, mint valaha. Jelenleg néhány hatalmon lévő férfi dönti el, hogy a nők mit tehetnek a saját testükkel és mit nem. A jelenlegi elnökünk úgy döntött, hogy a rasszizmus nem kérdés. Többször és nyilvánosan figyelmen kívül hagyta a tudományt… túl sok ember halt meg” – indokolta álláspontját.

 

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top