nlc.hu
Sztárok

A Jóbarátok sztárjainak gyerekei

Egykék előnyben – ők a Jóbarátok sztárjainak gyermekei

Lisa Kudrow fia igazi sorozatbaba, hiszen ő a forgatások alatt született, és ugyan a legendárium szerint ő már kiskorában kijelentette, hogy nem akar testvért, nem csak ő lett egyke a Jóbarátok-gyerekek közül.

Hihetetlen, hogy több mint 15 éve annak, hogy véget ért a kilencvenes évek legnépszerűbb vígjátéksorozata, a Jóbarátok. Pedig így van, az utolsó rész 2004. május hatodikán került adásba (a nagy visszatérésnek meghirdetett Jóbarátok-különepizódot most nem számoljuk). Ennyi idő alatt bizony mind szakmailag, mind emberileg is nagyon sok minden történt a sorozat főszereplőivel, például többen is családot alapítottak és szülők lettek, aztán persze van, aki azóta el is vált.

Jóbarátok

A Jóbarátok főszereplői: Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry, Jennifer Aniston és Courtney Cox (Fotó: Profimedia)

A Monicát alakító Courtney Cox 1999. június 12-én házasodott össze a szintén színész David Arquette-tel, és a Jóbarátok vége után nem sokkal, 2004 júniusában született meg Coco nevű lányuk, akinek Jennifer Aniston lett a keresztanyja. A házaspár útjai 2010-ben különváltak, igaz, csak három évvel később mondták ki a válást. Cox és Arquette a szakítás után is jó viszonyt ápolt, gyermeküket közösen nevelték. Úgy tűnk, Coco is rendelkezik előadóművészi vénával, legalábbis a színésznő Instagramján megosztott közös felvételek ezt bizonyítják. Courtney Cox nemrég egy interjúban elmondta, szülőként nem túl szigorú, de hozzátette, Coco miatt nem kell aggódnia, remek lánya van.

Courteney Cox és lánya Coco Arquette egyik barátjukkal.
Megnézem
Összes kép (3)

Lisa Kudrow fia, Julian Murray 1998. május 7-én született, vagyis amikor a színésznő várandós volt, még javában forogtak a kamerák, ezért a terhességét beleírták a történetbe. De Julian hiába volt igazi Jóbarátok-baba, a kedvenc sorozata, amit az édesanyjával szeret nézni, az bizony az Arrested Development (Az ítélet család). Julian nem is akar édesanyja nyomdokaiba lépni, sokkal jobban érdekli a reklámipar, amiben édesapja, Michel Stern is dolgozik. Julian Murray, aki felnőtt korára többek szerint is egy másik Jóbarátok-sztár, David Schwimmer hasonmása lett, a Facebook-oldala szerint a Kalifornia Egyetem diákja, és a Twitteren is lehet követni, mindkét platformot elég aktívan használja.

Lisa Kudrow és fia, Julian 2010-ben.
Megnézem
Összes kép (2)

Matt LeBlanc 2003 májusában vette feleségül Melissa McKnight brit származású amerikai modellt, és 2004-ben megszületett lányuk, Marina. Az első pár év komoly kihívás elé állította a szülőket, lányuknál nyolc hónapos korában rohamok jelentkeztek, az orvosok corticalis dysplasiát diagnosztizáltak nála. A színész ezért a Jóbarátokat követően családjára koncentrált, távol maradt a reflektorfénytől. Marina kétéves korára szerencsére teljesen rendbejött, de szülei házassága ezzel egyidőben zátonyra futott, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva 2006 októberében elváltak. A színész ezután Santa Barbara-i farmjára költözött, hogy lánya nyugodt körülmények között tudjon felcseperedni. És igen, állítólag Marina sincs mindig annyira elragadtatva a Jóbarátok című sorozattól.

Melissa McKnight, Matt Leblanc (volt) felesége és lányuk Marina 2014-ben.
Megnézem
Összes kép (2)

David Schwimmer 2007-ben kezdett el randevúzni Zoë Buckman brit művésszel. A pár 2010 júniusában házasodott össze, lányuk, Cleo 2011-ben született meg.  Ugyan a házaspár 2017-ben elvált, ők is jó kapcsolatot ápolnak egymással, 2020 nyarán például együtt tüntettek New Yorkban, mert mindketten fontos tartják a társadalmi szerepvállalást, és ennek megfelelően nevelik lányukat is.

Zoe Buckman, Cleo Buckman Schwimmerés David Schwimmer 2015-ben.
Megnézem
Összes kép (2)

Jennifer Anistonnak, valamint Matthew Perrynek még nem született gyermeke.

Jóbarátok közt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top