nlc.hu
Sztárok

Matthew Perry vőlegény lett

Eljegyezte 29 éves barátnőjét Matthew Perry

Matthew Perry és Molly 2018-ban kezdtek randizni, de idén Valentin-napra datálják a kapcsolatukat.

Bár a Jóbarátok sorozatban sikeres volt a Matthew Perry által alakított Chandler magánélete, ez a színészről nem mondható el. Egy hosszabb távú kapcsolata volt, az is véget ért 2012-ben, egyébként csak a szakításairól lehetett hallani. A színész korábban elmondta, nem mindig élt példamutató életet, valószínűleg ezért kerülte el sokáig a szerelem. 2018-ban azonban megismerte Molly Hurwitzot, akivel aztán másfél év után kimondták, hogy együtt vannak. A kapcsolatukról nagyon ritkán beszélnek, most viszont elárulták, hogy jegyben járnak – olvasható a People magazinban. 

A 29 éves hölgy irodalmi menedzserként dolgozik egy könyvkiadónak, 51 éves színész párja pedig őt tartja a világ legjobb emberének, ezt ki is fejtette korábban. Matthew Perry nagyon röviden fogalmazott, amikor az eljegyzésről kérdezték. „Igen, végre eldöntöttem, hogy megházasodok” – mondta a Jóbarátok-szereplő.

Bár közös fotójuk egyelőre nincs, itt van egy kép a 29 éves menedzserről:

molly hurwitz

Matthew Perry szerelme, Molly (Fotó: Youtube)

A Jóbarátok színészei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top