nlc.hu
Szabadidő
Kathy Bates anyja még a lánya Oscar-díjának sem tudott örülni

Oscar-díjat nyert, erre az anyja így reagált: „Nem a rák ellenszerét találtad fel, mi ez a nagy hűhó?”

A szüleinknek van egy különleges képessége. Szerencsétlen esetben olyan mondatokat tudnak mondani, melyek a bőrünk alá kúsznak, és évtizedekig fájnak. Kathy Bates, a Tortúra sztárja az Oscar-díja után kapta az egyik legfájóbb mondatot édesanyjától.

Kathy Bates, a Schmidt története, a Dolores Claiborne, a Titanic és a Tortúra sztárja nemrég bejelentette, hogy a Matlock című sorozata után visszavonul a kameráktól és a reflektorfénytől, de most még gőzerővel népszerűsíti a hazánkban sajnos még nem látható szériát.

Kathy Bates

Kathy Bates az Emmy-gálán (fotó: Gilbert Flores/Variety via Getty Images)

A színésznő vasárnap a CBS Sunday Morning című reggeli beszélgetős műsorának vendége volt, ahol szóba került az Oscar-díja is, amit még az 1991-es Tortúra című filmjéért kapott. Egyértelműen ez volt Kathy Bates karrierjének egyik legfontosabb pillanata, de még ez is kevés volt ahhoz, hogy elérje az édesanyja elismerését – írja a Variety.

Amikor megnyertem az Oscart, anyám csak annyit mondott, hogy: Nem a rák ellenszerét találtad fel, mi ez a nagy hűhó?

A színésznő elmondta a műsorvezetőknek, hogy az édesanyjának talán az fájhatott nagyon, hogy a lánya elfelejtette megköszönni a díjat a színpadon állva. Csakhogy bejátszották a köszönőbeszédét, amiből világosan kiderült, hogy téved, mert a családjának és külön az édesanyjának is megköszönte a támogatást. Amikor erre a pillanatra sor került, Kathy Bates élő adásban sírta el magát.

Az Oscar-díjas sztár elmondta, hogy bár sok nézetkülönbségük volt, azt kívánja, bárcsak az édesanyja is kaphatott volna valamit az ő életéből, hiszen annyi mindent feladott, hogy a lánya ezt az életet élhesse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top