nlc.hu
Szabadidő
Címlapon a 72 éves Liam Neeson

Nem fog rajta az idő – Címlapon a 72 éves Liam Neeson

Liam Neeson azt mondja, már nem sokáig forgathat akciófilmeket, ugyanakkor még szereti maga megoldani a "harci jeleneteket". És olyan, mintha nem is öregedne!

A 72 esztendős Liam Neeson került a People magazin legfrissebb címlapjára. A színész karrierje alatt olyan filmekben szerepelt, mint a Schindler listája, a Star Wars, vagy az Igazából szerelem.

Aztán akcióhősként is meghódította a mozikat az Elrabolva filmekkel. Ma már egy tucat ilyen jellegű filmet forgatott le. De, ahogyan ő fogalmazott egy interjúban, egyszer ennek is vége lesz. „72 éves vagyok, ezek a szerepek egyszer alább hagynak majd” – mondja Neeson, aki még ma is bevállalja a harci jeleneteket, de a bonyolultabb  akció jeleneteket munkatársára, Mark Vanselow kaszkadőrre bízza. „Nem lehet becsapni a közönséget. És nem  akarom, hogy Mark harcolja végig a filmet.”

Meglehet, hogy Liam harmadik mozis állomása a vígjátékok lesznek. Most fejezte be ugyanis a régi klasszikus Csupasz pisztoly filmek feldolgozásának forgatását. Ő lesz az ügyefogyott rendőr Frank Drebin Jr. A női főszerepet egyébként Pamela Anderson kapta. “Őrülten szerelmes vagyok bele. Nem tudom eléggé dicsérni. Rettentően vicces nő”– mondta róla Neeson.

A színész 2009-ben, egy balesetben veszítette el feleségét, a színésznő Natasha Richardsont. Onnantól kezdve egyedülálló apaként nevelte tovább a gyerekeiket. “Én csak remélem, hogy büszke” – mondta Neeson.

Liam Neeson a People magazin címlapján

Liam Neeson a People magazin címlapján

Liam Neeson talán utolsó nagy akciófilmje az Absolution hamarosan látható lesz a mozikban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top