nlc.hu
Szabadidő
Lezuhant és meghalt a Top Gun: Maverick repülésoktatója.

Gyászol a Top Gun: Maverick stábja, lezuhant a film repülésoktatója

Egy új-mexikói légiparádén lezuhant és meghalt a Top Gun repülésoktatója Charles Thomas „Chuck” Coleman.

Egy új-mexikói légi bemutató során repülőgép-balesetet szenvedett és életét vesztette Charles Thomas „Chuck” Coleman, a 2022-es Top Gun: Maverick repülésoktatója. Coleman nagyon tapasztalt pilóta volt több mint 10 000 órát repült, a Top Gun-film színészeit is ő képezte ki a jelenetekre. A pilóta több száz hasonló bemutatón vett már részt,

Gyászol a Top Gun: Maverick stábja, lezuhant a film repülésoktatója

nem tudni, mi vezetett a balesethez.

Coleman egyedül vezette kétüléses Extra Flugzeugbau EA300 típusú gépét, a vasárnap délután fél 3 óra körül Las Cruces Nemzetközi Repülőtér közelében tartott bemutatón. Balesete után a Space Expo összes programját törölték. Charles Thomas Coleman egyébként mérnök és műrepülő tesztpilóta is volt, aki számos bemutatón vett már részt az élete során – írja a SkyNews.

Miles Teller, a két éve készült Top Gun színésze közösségi oldalán búcsúzott:

 

Kedves, alázatos ember, aki kíváncsi volt másokra és a világra. Túl korán távozott, de a hozzájárulása a filmhez örök. Köszönjük az emlékeket, Chuck!” – idézte szavait a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top