Szabadidő

Óceánjáró musical érkezik Szegedre (X)

Már van beszállókártyád Magyarország új musicalére, a Titanicra? Augusztus 9-én a Szegedi Szabadtérin láthatják először a Broadway-sikert aratott musicalt. Még útra kelhetsz a csillogó fényűzés, vágyak és édes álmok hajójával.


A Titanic a mai napig nem hagyja nyugodni az emberi fantáziát. Hullámokba zárt csillogás, vágyak, romantika és szerelem – ez ihlette meg a Broadway-musical Tony-díjas amerikai zeneszerzőjét is. A Titanicot, Magyarország új musicaljét 2019. augusztus 9-én láthatjátok először a csillagtetős Dóm téri színpadon.

A Titanicról mindenkinek a Cameron-féle filmdráma jut eszébe, DiCaprio kisfiús sármja és Kate Winslet csodálatos jelmezekben – és azok nélkül is – ragyogó nőiessége. Viszont azt kevesen tudják, hogy a Titanic musical több mint fél évvel hamarabb debütált a Broadway-n, és a bemutatása évében bezsebelte az összes „színházi Oscart”, vagyis Tony-díjat, amire jelölték. A Szegedi Szabadtérire pedig olyan változatban érkezik 2019 nyarán, amelyet még sehol a világon nem láthattak: a szerzők kivételes engedélyével non-replica változatban viheti színre Somogyi Szilárd rendező a darabot.

A Titanic első magyarországi bemutatójára már javában zajlik a készülődés – a hazai musicalvilág sztárjai is készülnek arra, hogy megkapják a beszállókártyájukat a Szegedről induló óceánjáróra. A decemberre meghirdetett castingnak már a helyszíne is ráhangolja az énekeseket a Titanicra: egy hajón kell megmutatniuk, hogyan birkóznak meg a musical klasszikus szépségű dallamaival.

Ne maradj le te sem a nyár legnagyobb útjáról: lepd meg magad és szeretteidet egy-egy beszállókártyával arra a Titanicra, amelyikkel valódi élmény együtt szárnyalni a csillagfényes estéken!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top