Szabadidő

Minden, amit tudnod kell az új Harry Potter-könyvről

Az egész világ megőrül az új Harry Potter színdarabért, ami könyv alakban is megjelent.

Elkötelezett rajongója vagy Harry Potter világának? Akkor számodra a varázsló életéről készült színdarab is kötelező érvényű!

A Harry Potter and the Cursed Child, azaz a Harry Potter és az Elátkozott Gyermek címet viselő színdarab 19 évvel az utolsó könyv, azaz a Harry Potter és a Halál ereklyéi után játszódik. A főszereplőket játszó színészekről tavaly decemberben rántották le a leplet, nyáron pedig be is mutatták a színdarabot.

Minden, amit tudnod kell az új Harry Potter-műről

Harryt, Ront és Hermionét három brit színészóriás, Jamie Parker, Paul Thornley és Noma Dumezweni alakítják. Érdekesség, hogy Hermione szerepére először a Szex és New York Samantháját, Kim Cattrallt kérték fel, aki azonban nem tudta vállalni a szerepet.

Minden, amit tudnod kell az új Harry Potter-műről

Az ifjú Pottert, Albust, pedig Sam Clemett alakítja.

Minden, amit tudnod kell az új Harry Potter-műről

És hogy mit tudunk a sztoriról? Harry próbál háromgyerekes családapaként helyt állni, ám legidősebb fia, Albus elég problémás kamasznak bizonyul. A fiúra sosem kívánt teherként nehezedik apja hírének súlya, és bizony a sötétség ismét olyan forrásból érkezik, ahonnan senki nem számít rá!

A premier július 30-án volt, a londoni Palace Theatre-ben, ahol folyamatosan ismétlik majd a show-t, így aki arra jár, tanúja lehet Harry Potter legújabb kalandjainak.

Jó hír, hogy a színdarabból készült forgatókönyvet Magyarországon az Animus Kiadó adta ki, idén október végén.

Te kíváncsi leszel?

Forrás: Digital Spy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top