Szembejött

Ez durva! Egy férfival csókolózott Macaulay Culkin – videóval

A Reszkessetek betörők sztárja egy férfival csókolózott koncertjén – minderről persze videó is készült. Megtekintése erős idegzetűeknek ajánlott!

Macaulay Culkin nagyon lelkesen koncertezik a The Pizza Underground névre hallgató zenekarával, ám a szőke színészre mindenki javarészt a karrierjét elindító Reszkessetek, betörők! filmekből emlékszik. A színész évekig járt Mila Kunis színésznővel, aki a végére már nem bírta elviselni Culkin drogproblémáit, így szakított vele. Azóta nagyon a lejtőn van az egykori Kevint alakító srác. 

Legújabb “dobása” a színésznek az volt, hogy ittas állapotban lépett fel. De ez még nem minden, sajnos. Culkin mindössze egy pizsamát viselt, és az éneklés közben a Har Mar Superstar névre hallgató énekessel először csak félreérthetően táncoltak, majd egymásnak estek és csókolózni kezdek. A közönség hangosan fütyülve adott szót nemtetszésének, vagy éppen tetszésének. Döntsétek el ti!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top