Szépüljünk

Little Black Dress

A Little Black Dress az idõtálló kis fekete ruha, amelyet szinte minden alkalomra felvehetünk, ha elegánsak akarunk lenni. Ezt a rendkívül nõies illatot ugyanúgy, ahogy a kis fekete ruhát is, korosztálytól függetlenül, bárki viselheti.




Megjelenhetünk benne színházban, bálban, családi összejövetelen, munkahelyi partin, randevún, kiállításon vagy egy elegáns, ültetett vacsorán.

A nagyon nőies, elegáns, meleg, virágos illatból a kifújás pillanatában szinte rögtön felszabadul az afrikai gyömbér egzotikus aromája csipetnyi korianderrel fűszerezve, majd mindent beborít a ciklámen melegsége. Pár perc eltelte után fejtik csak ki hatásukat a parfüm szívjegyei: a rózsaszín bazsarózsa, a gardénia, az ylang-ylang, melyek mesterien olvadnak egybe a százszorszép illatakkordokkal, ami mámorító érzéssel tölt el.





Végül nagyon lassan bontakoznak ki az alapillatok, csorbóka, a japán szilva, a kasmír és a pézsma erőteljes jegyei, amelyek aztán szinte egész nap intenzív, figyelemfelkeltő és sugárzó aurát vonnak viselője köré. Az illat ajánlott azoknak, akik szeretnék egy kicsit kényeztetni, és némi luxussal megajándékozni önmagukat. Akik, ha úgy adódik, képesek huncut mosollyal a szájuk sarkában nevetni akár önmagukon is. Akik öntudatosak, de fogékonyak a spiritualitásra, és tudják: vannak dolgok, melyek örök időkre szólnak – ahogyan a Little Black Dress is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top