Szépüljünk

Krémes vitaminbomba

A természet tarsolyában – vagy legyünk aktuálisabbak – puttonyában mindig akad egy-két meglepetés. Idén Mikulásra igazi különlegességgel kedveskedhetünk – arcunknak. Egy új vitaminos, nyomelemes krémmel.




A kozmetikai világcégek sorra jelentetik meg termékeiket, éjszakai és nappali krémeiket, melyek az új kuatások eredményeként a leghatékonyabb vitaminokkal kombinálnak.
Az Avon legújabb fejlesztése, a Multivitaminos hidratáló krém – nappali krém – unikum a szépségpiacon. Tizenkétféle vitaminnal és provitaminnal, valamint nyolcféle nyomelemmel dúsították, amely biztosítja a bőrnek a napi vitaminszükségletet.






Ezekből kiemelkedik az A, B komplex, a C, E és H-vitamin, amely a bőr rugalmasságáról, feszességéről gondoskodik úgy, hogy megújítja a kollagén- és elasztinrostokat. A krémben lévő vitaminadagtól a bőr élettel telik meg, valamennyi bőrtípus bátran használhatja, ráadásul télvíz idején a gazdag, lágy krémes állag plusz védelmet nyújt a kinti hideg és benti meleg ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top