Szépüljünk

A csábítás mûvészete

A csábító, huncut szemek - már madame Pompadour is megmondta – kacsintani valók. És vajon mire valók az érzéki csillogó ajkak?




A szezon szemhéjfestékei ultrakönnyűek, és a kis kompaktokba úgy válogatták a két árnyalatot, hogy azok egymást tökéletesen kiegészítve a sminkelést nemes művészetté változtatják. A szemhéjfestékekben megtalálható selyempúderrel fényglóriát vonhatunk a szem köré, amitől minden pillanatban igézőek, okosak, provokatívak és gyönyörűek lehetünk.





A csábító elegancia sminkjéhez tartozik a fényvisszaverő púder, ami összegyűjti, majd szabályosan eloszlatja a bőr felületére eső fénysugarakat. Érdekessége, hogy tartózkodhatunk bármilyen fényviszonyban, természetes napsütésben, ködös szürkeségben, neonban vagy sárgás megvilágításban, az alapozó, és általa a bőr színe semmit sem változik: tökéletesen ragyogó és sima marad.






A rúzsok terén kiválóak azok a termékek, amelyek színmegújító hatással bírnak. A mikrokapszulás technológiának és a gél-mátrix rendszernek köszönhetően a rúzs órákig az ajkon marad. Közben nedvességgel és tápláló anyagokkal is ellátja a korán öregedő, érzékeny bőrt.





Izgalmasabbá teheti a megjelenést, ha magunk keverjük ki az árnyalatot: vagyis az ametiszt bíbor árnyalatát visszük fel a kontúrozott ajak két szélére, majd középre a rózsakvarc világos tónusát hordjuk fel. Ettől az ajak nedves csillogású, telt lesz, és az arcnak is friss, üde, egészséges szint kölcsönöz. Fontos, hogy a rúzst mindig ecsettel vigyük fel, mert igy pontosan annyi kerül a szájra, amennyi éppen elegendő, és jobban eldolgozhatjuk a festéket, a hatás természetesebb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top