Szépüljünk

Drágakövek varázsa

A nõket mindig lenyûgözte a drágakövek színe, ragyogása, a kristályok éterikus tisztasága. Évezredek óta szeretik a föld vagy az óceánok mélyének természeti kincseivel ékesíteni magukat.





Nem véletlen, hiszen ez megváltoztatja a bőr színét, és még a viselője kisugárzását is befolyásolja. A drágakövek és a kristályok opálos fényben fürdetik a bőrt, még a kemény vonások is lágyakká válnak, és a pozitív kisugárzást erősítik. Ettől válik olyanná a megjelenés, amire azt mondjuk: van benne valami!






A sminkkreátorok az idei őszön a drágakövek és kristályok e pozitív tulajdonságait használták fel, így az évszak trendjét a misztikum lengi körül. A drágakövek mágikus csillogása kerül a szemhéjakra, a kristályok rejtélyes sziporkázása az ajkakra, a bőrön a tünékeny és megfoghatatlan fény játszik.





Amikor a sminkmesterek megtervezték a szezon legnépszerűbb árnyalatát, akkor a természet legelterjedtebb ásványaiból merítették az ihletet: a bíborszínű drágakőből, az ametisztből, és a kvarcból. Az ibolya árnyalatú kristály tónusait, a félénk, ködszürke orchideát, a leheletnyi rózsaszínnel, vagy a kicsattanó bíborvörössel ügyesen kombinálták a szemhéjon, és az ajkon.





A természet legtisztább kristálya a kvarc. Egyetlen drágakő sem közvetít annyi energiát, mint ez. Mindez megjelenik a sminkekben is: kék, rózsa és füstkvarc árnyalatokban, és attól függően hordhatjuk fel a színeket a bőrre, amilyen hatást el akarunk érni. A rózsakvarc tónusa a szerelem, a szeretet, a földöntúli vonzás árnyalata. A kék erőteljesebb, figyelemfelkeltőbb hatással bír, a füst pedig a természetes szépséget állítja középpontba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top