Szépüljünk

Smink három perc alatt

Ha állandó késésben vagyunk, akkor is szánjunk három percet a sminkre, és hozzuk a legjobb formánkat. A következõ trükkökkel a lehetõ legrövidebb idõ alatt elkészíthetjük azt a sminket, ami természetes hatású és magabiztosságot kölcsönöz.





Hibák kijavítása

Sminkelés előtt vigyünk fel hidratáló krémet arcunk azon területére, melyet világosítani kívánunk. Miután felszívódott, jöhet a bőrünknél világosabb árnyalatú korrektor (concealer), amelyet az ujjbegyekkel óvatosan ügötessünk be.






Egyenletes bőrszín


Nappalra használjunk matt alapozót. A homlokunkra, az orrunkra és állunkra csak egy-egy pöttynyit tegyünk, amelyet az ujjunkkal finoman terítsünk szét úgy, hogy a nyak és a haj vonalában ne legyen látható a szegélye.






Fényes szemek


Leheletnyi szemhéjfesték igézőbbé teszi a tekintet. Dolgozhatunk a szemhéjkompaktban található applikátorral is, de még jobb, ha az ujjainkkal hordjuk fel a bőrre. Befedhetjük az egész területet, a kontúrokat pedig alaposan dolgozzuk el a széleknél.






Rendezett szemöldök


Egyetlen szemöldök szőröcske se lógjon ki a sorból. Pici, szemöldök kefére tegyünk kevéske hajzselét, és úgy fésüljük, hogy közben kövessük a természetes ívét. Használjunk szemöldökceruzát, amivel átsatírozhatjuk a szemöldököt, ez garanciát jelent a határozott tekintetre.






Friss arc


Pici pirosító biztosítéka az egészséges kinézetnek, amelyet vastagabb ecsettel terítsünk szét az arcon.






Szexis ajkak

Az ajak legyen azonos a kontúrceruzánk színével, így valóban csak egy-két mozdulat, és ellenállhatatlan ajkat varázsolhatunk magunknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top