Szépüljünk

Tél tábornok lánya

Jellemzõi: bõre olyan, mint Hófehérkéé, enyhe kékes beütéssel, de sokszor elõfordul leheletnyi olívás árnyalat, ennek ellenére mindig áttetszõ benyomást kelt.





Orcák

Porcelánszerű és hideg hatású a bőr.


Alapozó

A természetes arcszínnek megfelelően világos vagy olívás alapozót használjunk, amelyet szivaccsal egyenletesen vigyünk fel.


Pír

A burgundi pirosítót oszlassuk el az arccsontokon, majd az egész arcot púderrel tegyük mattá.





Szem

A keskeny szemöldököt húzzuk át barnás-fekete szemöldökceruzával. Az ezüstösszürke vagy antracit ideális a nappali szemhéjfestéhez. Este pedig használhatunk aranyat, sárgarezet, hogy a szemünk drámaibbnak hasson.






Száj

A szerelmes suttogások málnával és cseresznyével a legédesebbek. Kissé visszafogottabb a meleg földieper és az áfonya tónusa.






Extra tipp:

Remekül mutat szádon a Picasso-vörös, ilyenkor szürkével, feketével és jeges kékkel árnyékoljuk a szemhéjat. Kerüljük viszont a gyöngyházat, inkább használjunk matt rúzst, és arra vigyünk fel némi szájfényt. Ez a megjelenésednek határozott eleganciát és méltóságot kölcsönöz. De fontos, hogy a szájfény mindig színtelen, áttetsző legyen, amelyből elegendő csak az ajak közepére tenni egy cseppnyit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top