Szépüljünk

Csúcsformában a puncspartitól adventig

Indul a parti-szezon, amikor egymást követik a bulik, az ünneplések és az örömködések. A következõ tippekkel eláruljuk, hogyan lendülhetünk formába és melyek azok a trükkök, amelyek segítségével hajnalig fittek, szépek maradhatunk.





Felkészülés a partira

Ne próbáljunk most ki új kozmetikumot, hanem hagyatkozzunk a már jól bevált dolgokra. A buli előtt radírozzuk le a bőrünket, alaposan öblítsük le langyos vízzel, majd vegyünk ki a fagyasztóból egy jégkockát, és addig simítsuk végig az arcunkon, amíg teljesen elolvad. A bőr a jeges sokktól egész éjszaka megőrzi feszességét és természetes, rózsás fényét.

Ahhoz, hogy megfelelően hidratáljuk a bőrt a szokásos krémünket egy perccel hosszabb ideig masszírozzuk a bőrbe, és ne feledkezzünk meg a szemkörnyékről sem. Erre az érzékeny területre csak szemránckrém kerüljön, amit apró, paskoló mozdulatokkal juttassunk a bőrbe. 






Bőrt kímélő trükkök

A buli előtti estén ne igyunk kávét, és lefekvés előtt ne dohányozzunk. Legjobb, ha egy kevés levendulaillatot használunk a relaxáláshoz, amelyet spriccelhetünk a párnánkra is. Lefekvés előtt jót tesz a szépségünknek és a lelkünknek, ha elkortyolunk egy csésze langyos kamillateát.





Ne feledkezzünk meg a kacsóinkról sem, mert hiába sminkelünk, öltözködünk a legutolsó divat szerint, ha a kezünk ápolatlan. A glicerines kézápoló krémet vastagon vigyük fel a kézre, és húzzunk rá egy pamutkesztyűt. Nagyon fontos a manikűr, válasszunk természetes, bézses körömlakkot, ami ápolt hatást kölcsönöz, és mindenhez megy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top